Siyonist Yerleşimciler Gruplar Halinde Mescid-i Aksa’ya Baskın Düzenliyor

  • 14 Ağustos 2016
  • 723 kez görüntülendi.
Siyonist Yerleşimciler Gruplar Halinde Mescid-i Aksa’ya Baskın Düzenliyor

Yahudi yerleşimciler ve fanatik Yahudi örgütleri bu sabah (14 Ağustos Pazar) işgal güçlerinin yoğun güvenlik önlemleri altında Mescid-i Aksa’ya baskın düzenledi.

Yahudilerce kutsal sayılan sözde heykelin yıkılış yıldönümü münasebetiyle düzenlenen baskına katılanların sayısının haberin yazıldığı ana kadar 263’e ulaştığı ve yerleşimcilerin Mescid-i Aksa’ya gruplar halinde girdiği bildirildi.

Yüzlerce Yahudi yerleşimcinin de gruplar halinde Mescid-i Aksa’ya girmek için El-Mağaribe Kapısı önünde beklediği ifade edildi.

İşgal polisinin ve özel kuvvetlerin Mescid-i Aksa’ya bugün baskın düzenleyecek Yahudi yerleşimcileri korumak üzere bu sabah erken saatlerde Mescid-i Aksa’ya girdiği belirtildi.

İslami Vakıflar Dairesi, işgal polisinin baskına katılmak isteyen Yahudi yerleşimcilere kimliklerini teslim etmelerini şart koştuğunu açıkladı.

Fanatik Yahudi örgütleri, sözde heykelin yıkılış yıldönümü bahanesiyle Yahudi yerleşimcilere bugün Mescid-i Aksa’ya kalabalık bir şekilde baskın düzenleme çağrıları yapmıştı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.