Siyonist Yerleşimciler Kudüs ve El-Halil’de İki Filistinliyi Yaraladı

  • 28 Haziran 2015
  • 736 kez görüntülendi.
Siyonist Yerleşimciler Kudüs ve El-Halil’de İki Filistinliyi Yaraladı

Yahudi yerleşimci çeteleri, biri Kudüs ve diğeri El-Halil kenti sakinlerinden Filistinli iki kişiye saldırdı. Saldırıda yaralanan Filistinlilerden birinin yarasının ağır olduğu ifade edildi.

El-Halil’in güneyindeki Bi’r El-Ad bölgesinde dün akşam (27 Haziran Cumartesi) geç saatlerde Yahudi yerleşimcilerin saldırdığı 57 yaşındaki Ziyad Muhammed Yunus Mahamira’nın ağır yaralandığı kaydedildi.

El-Halil’in güneyindeki Irkçı Ayrım Duvarına ve Yahudi Yerleşim Birimi İnşasına Karşı Halk Direniş Komitesi Koordinatörü Ratib El-Cubur, Yahudi yerleşimcilerin Mahamira’ya saldırarak başından ve vücudunun değişik yerlerinden yaraladıklarını söyledi.

Bu arada, Ziyad Muhammed Yunus Mahamira’nın dördüncü kez Yahudi yerleşimcilerin saldırısına maruz kaldığı, yerleşimcilerin daha önce de aynı bölgede Mahamira’ya ateş ederek boynundan yaraladıkları ifade edildi.

Yahudi yerleşimciler ayrıca dün gece Kudüs kentinde İbrahim El-Alemi isimli gence saldırdı. Saldırıda yaralanan El-Alemi’nin hastaneye kaldırıldığı ve saldırıyı gerçekleştiren Yahudi yerleşimcilerin ise olay yerinden kaçtığı belirtildi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.