Siyonist yerleşimciler, Mescid-i Aksa’ya baskın düzenledi

  • 30 Mayıs 2017
  • 966 kez görüntülendi.
Siyonist yerleşimciler, Mescid-i Aksa’ya baskın düzenledi

Ramazan ayının üçüncü gününde dün 131 Siyonist yerleşimci işgal güçlerinin yoğun güvenlik önlemleri altında Mescid-i Aksa’ya baskın düzenledi.

 Quds Press Haber Ajansı’nın bildirdiğine göre, 91 yerleşimci bu sabah işgal güçlerinin himayesinde El-Mağaribe Kapısı’ndan Mescid-i Aksa’ya girdi ve avlusunda dolaştıktan sonra Es-Silsile Kapısı’ndan çıktı.
İşgal yönetiminin Mescid-i Aksa’da yeni bir emrivaki durum oluşturma çabaları çerçevesinde Siyonist öğrencilerden ve rehberlerden oluşan 40 kişilik bir grubun daha bu sabah Mescid-i Aksa’ya baskın düzenlediği ifade edildi.
Ramazan ayında sabah erken saatlerden itibaren vakitlerini Mescid-i Aksa’da geçiren Müslümanlara saygı duymayan işgal güçleri Ramazan ayında da  yerleşimcilerin Mescid-i Aksa’ya baskın düzenlemelerine izin veriyor.
Mescid-i Aksa’yı Müslümanlar ve Siyonistler arasında zaman ve mekan bakımından ikiye bölmek isteyen işgal yönetimi Siyonist yerleşimcileri Mescid-i Aksa’ya baskın düzenlemeye teşvik ediyor.
Bu arada, Siyonist askerler bugün Batı Yaka’nın muhtelif noktalarına düzenlediği saldırılar sırasında 12 Filistinli’yi gözaltına aldılar.
Siyonistler, kendi yayılmacı hedeflerine ulaşmak için her daim Filistinlilere saldırıyor.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.