Siyonist yerleşimcinin aracıyla çarptığı Filistinli çocuk yaralandı

  • 07 Ağustos 2015
  • 715 kez görüntülendi.
Siyonist yerleşimcinin aracıyla çarptığı Filistinli çocuk yaralandı

Batı Yaka’nın kuzeyinde yer alan El-Celme geçiş noktasında bugün (7 Ağustos Cuma) sabah saatlerinde bir Yahudi yerleşimcinin aracıyla çaptığı Filistinli çocuğun değişik yerlerinden yaralandığı belirtildi.

Filistin Kızalayı Müdürü Mahmud Es-Sa’di konuyla ilgili yaptığı açıklamada, askeri geçiş noktasında İsrail plakası taşıyan aracıyla saldıran Yahudi yerleşimcinin 12 yaşındaki Ahmed Yusuf Sa’di’nin yaralanmasına neden olduğunu söyledi.

Es-Sa’di yaptığı açıklamada saldırının ardından yaralanan çocuğun olay yerine giden ambulansla Er-Razi Hastanesine kaldırıldığını ifade etti.

Filistinlilerin can ve mallarına zarar vermek için her yolu deneyen Yahudi yerleşimcilerden bir grup geçen hafta Nablus’un Duma köyünde bir evi kundaklamış, saldırı sonucu yanan evde on sekiz aylık Filistinli bebek Ali Devabişe şehit olmuş, aile fertlerinden üç kişi de yaralanmıştı.

Filistin halkına zarar verme konusunda işgal askerlerinden geri kalmayan Yahudi yerleşimciler, camileri yakıyor, insanları öldürüyor, tarım arazilerini telef ediyor ve Filistinlilerin kullandıkları su kaynaklarını kirletiyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.