Siyonistler bölgede DEAŞ hakimiyetini oluşturmak istiyordu

  • 29 Ocak 2018
  • 888 kez görüntülendi.
Siyonistler bölgede DEAŞ hakimiyetini oluşturmak istiyordu

Lübnan’ın Müslüman alimleriyle görüşen Kutsal Rezevi Külliye’nin Mütevellisi Hüccet’ülislam Seyyid İbrahim Reisi, Hizbullah Hareketi’nin terör karşıtı mücadelenin temelinde yer aldığını açıklayarak, “Lübnan ordusu ile direniş ekseninin El Kalemun bölgesinde yaptığı eşsiz mücadelesi sonucu terör belasının beraberinde getirdiği tehlike Lübnan ülkesiyle milletinden uzaklaştırıldı” ifadelerinde bulundu.

Hüccet’ülislam Reisi sözlerini şöyle sürdürdü: Tüm dünya ve özellikle de Batı ile Avrupa, canlarını feda ederek teröre dayalı bir hakimiyetin oluşumuna izin vermeyen direniş ekseni ile Lübnanlı, Suriyeli ve Iraklı gençleri takdir etmelidir. Bölgede DEAŞ sultasının yayıldığı surette ise tüm dünyaya terör saçan yeni bir kanser tümörünün ortaya çıkışına tanık olacaktık.

Kutsal Rezevi Külliye’nin Mütevellisi, Siyonist Rejim’in DEAŞ’ın hakimiyetini yaymaya çalıştığını bildirerek, “Terör kimliği üzerinde oluşan Siyonist Rejim, DEAŞ’ın bölgede ikinci bir terör merkezi haline gelmesini istiyordu ancak direniş cephesi yaptığı çabaları neticesinde bu komployu yerle bir etti. Allah’ın yardımıyla terörün birinici odak noktası olan Siyonistler de aynı kaderle karşılaşacak” şeklinde konuştu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.