Siyonistler Bu Sabah Mescid-i Aksa’ya Baskın Düzenledi

  • 07 Şubat 2017
  • 965 kez görüntülendi.
Siyonistler Bu Sabah Mescid-i Aksa’ya Baskın Düzenledi

Yahudi yerleşimcilerden oluşan dört grup bu sabah (7 Şubat Salı) işgal güçleri himayesinde Mescid-i Aksa’ya baskın düzenlerken, işgal polisi Mescid-i Aksa bekçilerinden birini gözaltına aldıktan sonra 15 gün görev yerinden uzaklaştırma ile cezalandırdı.

İslami Vakıflar Dairesi’nden kaynaklar, işgal polisinin Mescid-i Aksa bekçilerinden Diyab Subh’u görevi başındayken gözaltına aldığını ve daha sonra Subh’a Mescid-i Aksa’dan 15 gün uzaklaştırma cezası tebliğ ettiğini bildirdi.

Kudüs’teki İslami Vakıflar Dairesi basın ve halkla ilişkiler sorumlusu Firas Ed-Dibs, Quds Press Haber Ajansı’na yaptığı açıklamada, işgal polisinin Subh’u Yahudi yerleşimcileri koruyan işgal polisinin görevini yapmasına engel olmakla suçladığını bildirdi.

Quds Press Haber Ajansı, 31 Yahudi yerleşimcinin bu sabah El-Mağaribe Kapısı’ndan geçerek Mescid-i Aksa’ya baskın düzenlediğini ifade etti.

Yahudi yerleşimcileri Mescid-i Aksa’ya düzenledikleri baskınlar boyunca himaye eden işgal güçleri Mescid-i Aksa bekçilerini ve murabıtlarını sık sık Mescid-i Aksa’dan uzaklaştırma cezalarıyla cezalandırıyor.

İşgal güçleri baskınlara karşı direnenleri gözaltına alarak ve Mescid-i Aksa’dan uzaklaştırarak Mescid-i Aksa’yı savunmasız bırakmayı hedefliyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.