Siyonistler Filistinlilere ait iki hayır kurumunu kapattı

  • 13 Ocak 2015
  • 997 kez görüntülendi.
Siyonistler Filistinlilere ait iki hayır kurumunu kapattı

Siyonist İsrail güçleri işgal altındaki Filistin topraklarındaki cinayet ve zulme devam ederlerken haber kaynakları İsrail güçlerinin, Filistinlilere ait iki hayır kurumunun faaliyetlerini engellediğini bildirdiler.

Presstv’nin haberine göre, siyonist güçler dün işgal altındaki Filistin topraklarında, iki hayır kurumunu, Filistin İslami Direniş Hareketi HAMAS ile ilişkileri olduğu bahanesiyle kapattığını bildirdi.

Faaliyetleri durdurulan iki kurumun, Kudüs’te el’Aksa Müslüman Kadınları ile el’Fecr Hayır Kurumu olduğu, çalışanlarından birçoğunun da tutuklandığı bildirildi.

Terör rejimi sözkonusu iki kurumun HAMAS’a mali destek sağladığı ve işgal altındaki Filistin topraklarında ırkçı İsrail aleyhinde eylemler yapılması için kışkırtıcı girişimlerinin olduğunu bildirdi.

Bu arada İşgal rejiminin geçen Ağustos ayında Gazze’ye yönelik başlattığı ve 51 gün süren savaşın üzerinden beş ay geçmesine rağmen, savaşın etkileri ve sonuçları konuşulmaya ve tartışılmaya devam ediyor. Savaşı değerlendiren işgal rejimindeki iki komutan, son Gazze savaşının kendileri açısından başarısızlıkla sonuçlandığını ve amaçlarına ulaşamadıklarını, Hamas hareketini caydıramadıklarını ve savaş nedeniyle de işgal rejiminin ağır bedeller ödemek durumunda kaldığını söyledi.

Siyonist işgal rejiminde yayınlanan Yediot Aharanot gazetesine konuşan Siyonist İsrail ordusu Genelkurmay Başkanı adaylarından Yoav Galant, Gazze’ye yönelik başlattıkları savaşın üç kritere göre de başarısız olduğunu ve Siyonist İsrail ordusunun amacına ulaşamadığını söyledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.