Siyonistler Mescidi Aksa’ya yeniden saldırdılar

  • 10 Ağustos 2017
  • 1.177 kez görüntülendi.
Siyonistler Mescidi Aksa’ya yeniden saldırdılar

Terör rejimi İsrail güçlerinin desteğindeki fanatik siyonist yahudilerin Mescidi Aksa’ya saldırdığı ve çirkin girişimlerde bulundukları bildirildi.

Filistin Enformasyon Merkezi’nin haberine göre,  siyonist yahudi yerleşimcilerin, dün geçtiğimiz günlerde olduğu gibi İsrail askerlerinin  desteğinde Mescidi Aksa’ya saldırdıkları ve Filistinlilerin  camiye girmelerine engel olmaya çalıştıkları anlaşılıyor.

Bu arada siyonist işgal güçleri dün sabah Batı Yaka bölgesinde yine değişik noktalara baskınlar düzenledi ve tutuklamalar gerçekleştirdiler.

Filistin Enformasyon Merkezi muhabirlerinin edindiği bilgilere göre Batı Yaka’da düzenlenen baskınlarda işgal güçleri onlarca eve girdi.
Kalkiliya şehrinin doğusundaki Izun beldesindeki evlere ve iş yerlerine yapılan baskınlarda yedi kişinin gözaltına alındığı ifade edildi. İşgalciler baskınlarda evlerde yaptıkları aramalarda eşyalara da ciddi şekilde zarar verdiler.
Beytlahim’de değişik beldelere düzenlenen baskınlarda da sekiz genç gözaltına alındı. Buralardaki baskınlarda da işgalciler evlere girerek sıkı aramalar yaptılar.
Nablus vilayetinin iki ayrı beldesine yapılan baskınlarda da işgal güçleri özgürleştirilmiş eski esirlerden iki kişiyi gözaltına aldılar.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.