Siyonistlerden Hamas Lideri Ahmed El-Kayyik’in Evine Baskın

  • 25 Ekim 2015
  • 752 kez görüntülendi.
Siyonistlerden Hamas Lideri Ahmed El-Kayyik’in Evine Baskın

Siyonist iÅŸgal güçleri bugün (25 Ekim Pazar) sabah Hamas liderlerinden Ahmed El-Kayyik’in (67 yaşında) Batı Yaka’nın El-Halil ÅŸehrinin güneyindeki Devra bölgesinde bulunan evine baskın düzenledi ve sorgulama için istihbarat merkezine gitmesini isteyen bir çaÄŸrı belgesi bıraktılar.

El-Kayyik’in ailesi Filistin Enformasyon Merkezi’ne verdiÄŸi bilgide iÅŸgalcilerin evlerine bugün sabah birisi asker taşıma aracı olan beÅŸ ayrı araçla Devra’nın Nuh Devesi mahallesinde bulunan evlerine baskın düzenlediklerini, askerlerin evi her yönden kuÅŸatmaya aldıklarını sonra da çok çirkin bir ÅŸekilde içine baskın düzenlediklerini ifade etti. Baskıncı iÅŸgal güçlerinin çevredeki evlerde oturan çocuklarının baskına maruz kalan evden çıkmalarına bile fırsat vermediklerine dikkat çeken aile iÅŸgalcilerin daha sonra da Ebu Ä°slam (Ahmed El-Kayyik)’in önümüzdeki ÇarÅŸamba günü öğle vakti El-Halil yakınlarındaki CoÅŸ Atsabun sorgulama merkezine gitmesini isteyen bir belge bıraktıklarını ifade etti.

Hamas’ın Batı Yaka bölgesindeki ileri gelen ÅŸahsiyetlerinden olan Ahmed El-Kayyik 13 ay süren idari hapis uygulamasından sonra iki buçuk ay önce serbest bırakılmıştı. El-Kayyik daha önce de farklı zamanlarda hapse atılmış ve eziyetlere maruz kalmıştı. El-Kayyik’in çocukları da gerek iÅŸgal rejiminin gerekse Özerk Yönetim’in güvenlik güçleri tarafından hapse atılmış veya gözetim altına alınmışlardı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BÄ°R YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.