Siyonistlerin küstahlıkları sürüyor: Mezarlıkta içki festivali düzenleyecekler

  • 10 AÄŸustos 2015
  • 744 kez görüntülendi.
Siyonistlerin küstahlıkları sürüyor: Mezarlıkta içki festivali düzenleyecekler

Siyonist işgal rejiminde içki satan şirketler, 11’inci İçki Festivali’ni işgal altındaki Kudüs kentindeki tarihi Me’menullah Mezarlığı’na ait arazi üzerinde düzenlemeye hazırlanıyor.

Kudüs’teki işgal belediyesi, resmi internet sayfasında yaptığı açıklamada, festivalin 26-27 Ağustos tarihlerinde işgal rejimindeki en büyük içki üreticisi ve satıcısı şirketlerin katılımıyla düzenleneceğini bildirdi.

Haberde belirtildiğine göre, Müslümanlara ait tarihi Me’menullah Mezarlığı arazisi üzerinde düzenlenecek festivalde, işgal rejiminde ve dünyada üretilen çeşitli tatlardaki 120 çeşit içkinin tanıtımı yapılacak. Festivalde ayrıca, İsrailli ve yabancı sanatçıların, müzik ve dans gruplarının sahne alacağı, iki gün sürecek festivale yaklaşık 20 bin kişinin katılmasının beklendiği ifade edildi.

Kudüs’te Müslümanlara ait tarihi mezarlık arazisinde düzenlenecek festival, Me’menullah Mezarlığı arazisinde içki satan bir kafenin açılışından hemen sonraya denk geldi. Kafenin açılışına Müslümanlar ve Vakıflar İdaresi çok büyük tepki göstermiş, mezarlık arazisinde içkili kafe açılmasının Müslümanlara hakaret ve ölülere saygısızlık olduğunu belirtmişti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BÄ°R YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.