Suriye askerlerinin teröristlere karşı başarıları devam ediyor

  • 11 Ocak 2015
  • 1.026 kez görüntülendi.
Suriye askerlerinin teröristlere karşı başarıları devam ediyor

Suriye Ordu birlikleri çokuluslu tekfirci, kiralık ve hain terör çetelere yönelik operasyonlarını dün sürdürürken, muhtelif bölgelerde saha komutanları, araçları ve cephaneleriyle onları ağır kayıplara uğratmaya devam etti.

Şam Kırsalında Operasyonlar Sürüyor

Askeri kaynak ordu birliklerinin bugün Şam’ın doğu kenarlar mahallelerinden Cobar’da tekfirci ve hain terör çeteleri ile şiddetli çatışmaya girdiğini aktarırken cephenin derinliklerinde teröristlerin siper ve karargahlarının hedef alındığını belirtti.

Kalemun Bölgesinde ise ordu birliklerimiz teröristlerin Flayda dağlık alanlarına sızma girişimlerini çökerterek onları büyük beşeri kayıplara uğrattı.

Doğu Ğuta’da Zibdin Beldesi civarında teröristlerin kümelenme yerlerini hedef alan ordu birlikleri; Zebadani Bölgesinde de teröristlerin birçok mevkiini muhtevalarıyla imha etti.

Homs Kırsalında Saha Komutanlarının Karargahı İmha Edildi

Askeri kaynak ordu birliklerinin Doğu Mdeyrca ve Zara bölgelerinin yanı sıra Resten’de Gacer Emir ile Kiysin köyleri arası ve Hula’da Akrab Köyünde terör çetelerinin mevkilerini hedef alıp onlarla sıcak temasa da girdiklerini aktardı. Kaynak operasyonlarda aralarında saha komutanlarının bulunduğu çok sayıda teröristin araç ve cephaneleriyle birlikte etkisizleştirildiklerini belirtti.

Askeri kaynak Güney Ayn Hüseyin, Telbise Kentindeki Huzur Evi çevresi, Hilaliye Çiftliği ve Tel Ebu el Senasil bölgelerinde bir kısmı terör komutanlarının karargahı olan birçok terör mevkiinin muhtevalarıyla imha edildiğini söyledi.

Silah Deposunda İsrail Yapımı Makineli Silah Bulundu
Homs kırsalının Kefar Aya Köyünde ise ordu birlikleri inşaat halindeki bir binada teröristlere ait bir silah ve mühimmat deposu ele geçirdi.

Saha kaynakları ele geçirilen silahlar arasında İsrail malı makineli bir silahın bulunduğunu söyledi.

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.