Suriye cumhurbaşkanı Esad’dan tekfirci teröristlerle savaşa devam açıklaması

  • 18 Temmuz 2016
  • 754 kez görüntülendi.
Suriye cumhurbaşkanı Esad’dan tekfirci teröristlerle savaşa devam açıklaması

Suriye cumhurbaşkanı Beşar Esad, Suriye’nin geleceğini tekfirci teröristlerle savaşın belirleyeceğini söyledi.

İRNA ajansına göre, Esad, dün Şam’da Lübnan ‘İlerici Arap Cephesi’ heyetini kabul eden Esad, Suriye ordusu ve müttefiklerinin tekfirci teröristlere karşı savaşının Suriye’nin geleceğini belirleyeceğini söyledi.

Beşar Esad, halihazırda Suriye topraklarında yaşanan savaşta asla uzlaşı ve geri adım atmanın sözkonusu olamayacağını zira dış güçlerin yönetimindeki ve desteğindeki teröristlerle ancak Suriye ordusunun mücadele edebileceğini söyledi.

Suriye cumhurbaşkanı, İran ve Lübnan Hizbullah hareketine de tekfirci teröristlerle savaştaki fedakarlıklarından dolayı takdir ederken, teröristlerle mücadele ve savaşta, İran, Rusya ve Lübnan Hizbullah hareketinden oluşan savaş odasının kesintisiz çalıştığını ve Rusya’nın konumunun çok esaslı ve önemli olduğunu söyledi.

Lübnan heyeti üyeleri de, Suriye’de savaşın tekfirci teröristlerin yenilgisiyle sonuçlanacağı ümidini dile getirirken, ‘Suriye’ye dayatılan teröristlerin savaşında Suriye’nin direnişi olmasaydı bölgenin durumu bugün çok farklı olurdu’ diye Suriye ordusu ve halkının kararlığını övdüler.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.