Suriye Dışişleri Bakanı Velid Muallim Umman’a Gitti

  • 29 Mart 2018
  • 1.040 kez görüntülendi.
Suriye Dışişleri Bakanı Velid Muallim Umman’a Gitti

Suriye Başbakan Yardımcısı Dışişleri ve Gurbetçiler Bakanı Velid Muallim Umman Sultanlığına bulunduğu iş ziyaretinde bugün bir dizi önemli temaslarda bulundu.

Muallim Umman Sultanlığı Başbakan Yardımcısı ve Sultan Kabus Bin Sait’in özel temsilcisi Asad Bin Tarık Al Sait ile bir araya gelerek iki kardeş ülke arasındaki koordinasyon ve işbirliğinin yanı sıra ikili ilişikleri muhtelif alanlarda geliştirme olanaklarını inceledi.

Bin Tarık Al Sait medeniyet ve uygarlığın beşiği olarak nitelendirdiği Suriye’nin terör ve destekçilerine karşı zaferlerini kutlarken, Sulan Kabus Bin Sait’tin Cumhurbaşkanı Beşşar el Esad’a iyi dilek ve takdirlerini iletti.

Muallim Umman Sultanlığı Dışişleri Bakanı Yusuf Bin Ulevi ile de bir araya gelerek iki ülke arasındaki ilişkileri geliştirme ve Suriye’deki son gelişmeleri masaya yatırırken, iki taraf ele alınan konularda görüş birliği kaydetti.

Muallim dün Umman Sultanlığına başlattığı resmi iş gezisinde Suriye Büyükelçiliği binasında Suriyeli gurbetçiler ile bir araya geldi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BÄ°R YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.