Suriye Genelkurmay Başkanı Lazkiye Kırsalında Ordu Birliklerini Ziyaret Etti…

  • 10 Mart 2015
  • 989 kez görüntülendi.
Suriye Genelkurmay Başkanı Lazkiye Kırsalında Ordu Birliklerini Ziyaret Etti…

Suriye Ordu ve Silahlı Kuvvetler Genel Komutanı Orgeneral Beşşar el Esad’ın direktifleri ve yönlendirmeleri doğrultusunda Genelkurmay Başkanı Korgeneral Ali Abdullah Eyyüp bugün Lazkiye kırsalının kuzeydoğu kırsalında vatan ve vatandaşları savunan Suriye ordu birliklerini ziyaret etti.

Ordu Genel Komutanlığında üst düzey subayların refakat ettiği saha gezisinde Korgeneral Eyyüp; meydanda er ve komutanlarla bir araya geldi. Ordu birliklerinin teröre karşı operasyonları ve sağladıkları başarılar hakkında ayrıntılı bilgi alan Genelkurmay Başkanı Eyyüp; başta Siyonist İsrail ve Türkiye’deki rejim olmak üzere bölgesel ve Batılı devletler tarafından desteklenen radikal ve hain teröristlere karşı mücadele azimlerini övdü.

Genelkurmay Başkanı Korgeneral Eyyüp; vatan egemenliği ve bağımsızlığının yanında vatandaşların can ve mal güvenliğini büyük bir özveri ve ulusal sorumlulukla savunan ordu birliklerinin teröre karşı savaşta sahip oldukları yüksek azim ve moralin takdire şayan olduğunu ifade etti.

Sahada teröristleri sayı ve teçhizatlarıyla büyük kayıplara uğratan ordu birlikleri vatan egemenliğini ve vatandaşların güvenliğini savunmada kararlılık ve azimlerini ifade etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.