Suriye: İsrail’in Suriye’ye saldırısı siyonist rejimin teröristlere açık desteğidir

  • 22 Nisan 2017
  • 1.123 kez görüntülendi.
Suriye: İsrail’in Suriye’ye saldırısı siyonist rejimin teröristlere açık desteğidir

Suriye savunma bakanlığı dün gece yayınladığı bildiride, siyonist İsrail’in Suriye topraklarına yönelik saldırılarının açık bir şekilde bu rejimin teröristlere desteğini gösterdiğini bildirdi.

İRNA’nın haberine göre, Suriye savunma bakanlığı dün gece terör rejimi İsrail’in, Kunaytara’da Suriye ordusuna yönelik saldırısına işaretle, bu saldırının, teröristlerin Kunaytara etrafındaki askeri merkezlere sızma girişimlerinin yenilgiye uğramasının ardından yaşandığını belirterek, siyonist İsrail’in teröristlere yönelik desteğinin yeniden açık bir şekilde görüldüğünü bildirdi.

Suriye savunma bakanlığı, bildiride ayrıca, terör rejimi İsrail’in bu gibi saldırılarının Suriye ordusunun teröristlere yönelik kararlı mücadelesini engelleyemeyeceğini bilmesi gerektiğini bildirdi.

Bildiride, ayrıca siyonist rejimi hava güçlerinin dün iki kez işgal altındaki topraklardan Suriye ordusunun üslerine iki füze fırlatıldığı bildirildi. Füze saldırısının yalnızca maddi hasara yol açtığı kaydedildi.

Bilindiği gibi terör rejimi İsrail her zaman Suriye’deki teröristleri açık bir şekilde desteklemiş ve hatta yaralı teröristlerin tedavisini de İsrail hastanelerinde yapmaktadır.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.