Suriye Ordusu Dera Kırsalında Tekfirci Teröristleri Ağır Kayıplara Uğrattı…

  • 15 Ocak 2015
  • 744 kez görüntülendi.
Suriye Ordusu Dera Kırsalında Tekfirci Teröristleri Ağır Kayıplara Uğrattı…

Askeri kaynak, Suriye ordu birliklerinin düşman İsrail ile direkt koordineyle çalışan teröristlerin saflarında ağır kayıplar verdirdiklerini, Sanameyn kentine bağlı Zemrin beldesinde toplanma merkezleri ve hücrelerine yönelik düzenledikleri operasyonlar sonucunda aralarında “Abu Nebut” adlı teröristin bulunduğu çok sayıda teröristi öldürdüklerini ifade etti.
Kaynak, Dera kuzeyindeki Lucat Bölgesi Resm el Dahr Köyünde çok sayıda teröristin öldürüldüğünü, ellerinde bulunan bazıları ağır taramalı silahlarla donatılmış bir çok aracı içindekilerle birlikte etkisiz hale getirdiklerini söyledi.
Kaynağa göre, Dera ili merkezine 10 km uzakta olan Um el Meyazin Köyü Köprü çevresinde tekfirci terörist örgütlerden çok sayıda teröristi ölü ve yaralı düşürerek sürdürdüğü operasyonlar sonucunda bir kaç toplanma merkezlerini de imha ettiklerini söyledi.
Dera Beled Baraj yolu çevresinde ise teröristlerin toplanma merkezlerine yönelik düzenlenen etkili operasyonlar sonucunda tekfirci teröristlerden bir çoğunun ölü ve yaralı düşürüldüğünü ellerindeki silah ve cephanenin de imha edildiğini söyledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.