Suriye Ordusu Dera’da Teröristlere Karşı Önemli İlerlemeler Kaydetmeye Devam Ediyor

  • 12 Temmuz 2018
  • 1.527 kez görüntülendi.
Suriye Ordusu Dera’da Teröristlere Karşı Önemli İlerlemeler Kaydetmeye Devam Ediyor

Suriye Ordu birlikleri ve halk direniş güçleri, Dera kırsalının kuzeybatısında dış güçlerin edatları olan kiralık teröristleri ağır kayıplara uğratma ve önemli ilerlemeler kaydetmeye devam ediyor.

Dera İlinin batı kesiminde bulunan Suriye ordu birliklerinin Tefas Kentinin batısında yer alan Tel Aşeri ekseninde kara operasyonlarına başlamadan önce teröristlerin mevki, siper, karargah ve hareketlenmelerini yoğun top ateşine tuttuklarını belirtti. Muhabir ordu birliklerimizin daha sonra kara operasyonlarına başlayıp kontrolü altındaki alanları genişlettiklerini ifade ederken, dar bir alanda arta kalan kiralık teröristlere karşı operasyonların başarıyla devam ettiğini aktardı.

Ordu birliklerinin Ürdün sınırlarına yakın Zeyzun Beldesinden Cellin Konutları ekseninde de teröristleri ağır kayıplara uğratıp önemli ilerlemeler kaydettiklerine dikkat çeken muhabir; teröristlerin büyük çoğunluğunun ölü yaralı düşürülmesi ardından sağ kalanların büyük bir panik ve dağılmayla kuzeybatı yönündeki bölgelere kaçtıklarını söyledi. Muhabir kaçan teröristleri kovalama operasyonlarının devam ettiğini sözlerine ekledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.