Suriye Ordusu, Teröristlere Ağır Darbeler Vuruyor

  • 16 Ocak 2017
  • 1.205 kez görüntülendi.
Suriye Ordusu, Teröristlere Ağır Darbeler Vuruyor

Sana ajansına açıklamada bulunan Askeri kaynak; Suriye ordu birliklerinin Homs kırsalının doğusu Berğosiye Köyü yönünden Ebu el Alaya Köyüne IŞİD’li tekfircilerin sızma girişimlerini çökerttiklerini beyan etti. Kaynak; operasyonlarda teröristlerin sayı ve teçhizatlarıyla birlikte ağır kayıplara uğratıldığını aktardı.

Sana ajansına açıklamada bulunan Askeri kaynak; Suriye ordu birliklerinin Halep Kentinin yaklaşık 52 km doğusuna düşen Hava Akademisi Civarındaki Resm el Hırmel el İmam ve Tel Ahmar bölgelerinde IŞİD’in hareket eksenlerini hedef aldıklarını kaydetti.

Kaynak; operasyonlarda onlarca teröristin ölü ve yaralı düşürülüp ağır makineli silahlarla donatılmış 5 aracın da ekipleriyle birlikte tamamen yok edildiklerini aktardı.

Suriye ordu birlikleri, Deyrezzor’da IŞİD teröristlerini büyük kayıp ve zayiat verdirdi.

Teröre karşı kararlılıkla operasyonlarını sürdüren Suriye ordu birlikleri bugün sivillere saldırılarda bulunan bu teröristlerin araç ve ekipmanlarıyla büyük kayıplara uğratmaya devam etti.

Suriyeli bir askeri kaynak SANA’ya açıklamasında ordu birliklerinin Deyrezzor’da askeri havalimanının güney ve kuzeybatı yönlerine ilaveten Serda Dağı ve Deyrezzor Kentinin Rüşdiye, Huveyka, Sanayi semtleri, il kırsalının da Bğayliye Beldesi ve civarlarında askeri noktalara saldıran IŞİD’li teröristlerle şiddetli çatışmalara girdiklerini belirtti.

Söz konusu tüm bölgelerde teröristlerin saldırılarının başarıyla çökertildiğini belirten askeri kaynak; teröristlere ait 1 tank ve ağır silahlarla donatılmış 3 aracın imha edildiği şiddetli çatışmalarda yüksek sayıda teröristin de öldürüldüğünü vurguladı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.