Suriye ordusu, teröristlere karşı operasyona devam ediyor

  • 30 Eylül 2016
  • 929 kez görüntülendi.
Suriye ordusu, teröristlere karşı operasyona devam ediyor

Suriye ordu birlikleri bugün de teröristlere yönelik operasyonlarını sürdürerek, onlarca teröristi etkisiz hale getirdi.

Askeri kaynak SANA’ya açıklamasında ordu birliklerinin Şam kırsalının Dmayr Bölgesinin Biir el Afai ve Nakab mıntıkalarında IŞİD mevzilerinin hedef alındığı operasyonlarda en azından 30 teröristin ölü, 50 teröristin de yaralı düşürüldüğünü belirtti.

Bu arada askeri kaynak SANA’ya açıklamasında hava güçlerinin Homs kırsalının doğusu Şair Petrol Sahası civarı ve Tlul el Savvana Bölgesinde IŞİD’e ait mevkiler ve araç konvoylarını nitelikli operasyonlarla imha ettiklerini belirtti.

Suriye ordu birlikleri Hama kırsalında ‘Fetih Ordusu’ adlı çok uluslu radikal teröristlere yönelik operasyonlarında önemli başarılar kaydettiklerini belirten kaynak Hama’nın çevresinde bu teröristlerin karargah ve hareketlenmelerini imha ettiklerini aktardı.

Bu arada Dera’da İsrail’den destek ve komuta alan Nusra Cephesi ve müttefikleri diğer terör örgütlere karşı operasyonlarında ordu birlikleri, il kırsalının güneydoğusu Tıysa Beldesinde birçok karargah ve aracı muhtevalarıyla imha etti.

Öte yandan askeri kaynak Suriye askerlerinin Deyrezzor kırsalında askeri havalimanı civarına sızmaya çalışan IŞİD’li teröristleri ekipmanlarıyla birlikte etkisiz hale getirdiklerini kaydetti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.