Suriye Ordusu Teröristlerin Zehra ve Nubbul Beldelerine Başlattıkları Kapsamlı Saldırıyı Püskürttü…

  • 09 Ocak 2015
  • 882 kez görüntülendi.
Suriye Ordusu Teröristlerin Zehra ve Nubbul Beldelerine Başlattıkları Kapsamlı Saldırıyı Püskürttü…

Suriye’nin Halep eyaletinin kuzey kırsalı Zehra ve Nubbul beldelerine yaklaşık 1200 Nusra cephesi teröristinin dün öğleden sonra başlayan saldırısı akşam vakitlerinde kırıldı. Teröristler bir adım dahi ilerleyemedi. Düzinelerce terörist öldürüldü.

5 adet tank 1 adet Bmb zırhlı aracı teröristlerden sağlam olarak ele geçirildi.Çatışmalarda 5 adet tank savunma kuvveti mücahitleri tarafından vurularak imha edildi.Gece saatlerinde nusra cephesi teröristleri bölgeden kaçtılar.

Suriye ordusu savaş uçakları, savaş helikopterleri, topçu ve füzelerle teröristlerin saldırı merkezleri olan beldeleri, tedarik yollarını ve araçlarını vurdu.

nubbulzehra-1 nubbulzehra-2 nubbulzehra-3 nubbulzehra-4 nubbulzehra-5 nubbulzehra-6 nubbulzehra-7 nubbulzehra-8 nubbulzehra-9 nubbulzehra-10

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 2 YORUM
  1. ihsan dedi ki:

    Muhterem Kardeşlerim sitenizi yeni fark ettim. Gayet güzel. Rabbim çalışmalarınızı mübarek kılsın. Bir dost gözüyle ve hüsnü niyetle takip ediyorum. Bir rica ve uyarı : “Yabancı klipler ” kategorisinin ismi biraz garibime gitti. Kime / kimlere “YABANCI” acaba ! Bizlerin öz malı / sermayesi olan klipler için “yabancı ” ibaresi pek münasip görün müyor …
    Allah kendi yolunda yürüyenlere mutlaka ZAFER nasip edecektir. Şehadet de bir zafer değil midir?
    Ves selam

    1. ehlibeythaber dedi ki:

      Allah (cc) razı olsun değerlendirmeleriniz için. Uyarı veya sorunuza gelince ”yabancı klip” kategorisinden kastetmek istediğimiz yabancı milletlerden kliplerdir. Yabancı kelimesinden kastımız bize uzak olmaları değildir.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.