Suriye Ordusu Terörü Ortadan Kaldırmaya Kadirdir!!

  • 21 Aralık 2014
  • 756 kez görüntülendi.
Suriye Ordusu Terörü Ortadan Kaldırmaya Kadirdir!!

 Suriye Arap Ordusu Terörü Ortadan Kaldırmada Halkın İsteklerini Yerine Getirmeye Kadirdir.

ŞAM KIRSALI – Ordu ve silahlı Kuvvetler Genel Komutan Yardımcısı Savunma Bakanı Korgeneral Fehd Casim el Freyc, Suriye Arap Ordusu askerilerinin vatan toprakları üzerinden nerede olursa olsun tekfiri terör örgütlerini ortadan kaldırmada Suriye halkının isteklerini yerine getirmeye kadir olduklarını belirtti.

Genel komutanlıktan subaylar eşliğinde dün Şam Kırsalında savaşan bazı birlikler ve askeri kontrol noktalarına düzenlediği saha gezisinde Cumhurbaşkanı Beşşar Esad’ın sevgilerini taşıyarak, askeri komutanlığın askerlerin vatan güven ve istikrarını koruma ile vatan topraklarının bir zerre toprağını dahi kirletmeye çalışan herkesle mücadelede harcadıkları çabalar ve fedakarlıklardan dolayı onur duyduğunu dil getirdi.

Korgeneral Freyc ziyareti esnasında mevkilerinde savaşan birliklerin hazır olma durumlarını gözden geçirerek, askerilerin yüksek moralleri ile vatan toprakları üzerinde teröristlere yönelik sağladıkları üstün kahramanlıklarını övdü.

Savaşan askerlere saygı ve selamları ile yönlendirmelerini ileten Freyc sevgili vatanımızın dört bir tarafında güven ve istikrarı sağlayıncaya kadar , mukaddes vatani görevlerini yerine getirmeyi sürdürmelerinin önemini vurguladı.

Korgeneral Freyc Saha komutanlarından, silahlı tekfiri terörist örgütlerin güvenli sivil bölgelere kalkışabileceği herhangi bir korkak terör eyleminden korumada askeri birlik ve noktalarının aldığı tedbir ve icraatlar hakkında brifing dinledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.