Suriye Ordusu ve Hizbullah Mücahidleri Nusra Cephesi Ve Müttefiklerini Ezip İlerliyor

  • 02 Şubat 2018
  • 924 kez görüntülendi.
Suriye Ordusu ve Hizbullah Mücahidleri Nusra Cephesi Ve Müttefiklerini Ezip İlerliyor

Suriye Ordu birlikleri müttefik güçlerle işbirliği için de Nusra Cephesi ve beraberindeki terör örgütleri ezip yok ederek önemli ilerlemeler kaydetmeye devam ediyor.

Askeri bir kaynak bugün Suriye ordu birliklerinin Halep kırsalının güneyinde Nusra Cephesi ve müttefikleri diğer terör örgütlere karşı yoğun ateş ve uygun taktiklere dayalı nitelikli operasyonlar gerçekleştirdiklerini belirtti. Kaynak bölgenin küçük sivil yerleşim alanları içermesiyle bu sivillere zarar vermeme amaçlı nitelikli taktiklerle gerçekleştirdikleri operasyonlarda Tel Alluş Beldesinin terörden kurtarılıp kontrole alındığını ifade etti.

Beldenin derhal terör bombaları ve mayınlardan temizlenip ordu birliklerinin içinde konuşlandığını belirten askeri kaynak; civar bölgelere kaçan teröristleri kovalama operasyonlarını da başarıyla sürdürdüklerini kaydetti.

Askeri kaynak Suriye ordu birliklerinin böylece Halep – Şam otobanına 13 km yaklaştıklarına dikkat çekerken, ağır kayıpları nedeniyle terör örgütleri saflarında ciddi bir kaos, panik ve korkunun yayıldığını vurguladı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.