Suriye ordusunun operasyonunda çok sayıda terörist öldürüldü.

  • 14 Mart 2017
  • 1.101 kez görüntülendi.
Suriye ordusunun operasyonunda çok sayıda terörist öldürüldü.

Suriye ordusunun Halep’in doğu bölgesine yaptığı hava saldırılarında çok sayıda terörist öldü.

Alınan haberlere göre, hava saldırısında onlarca teröristin öldürüldüğü bildirilirken, Suriye ordusu kara birliklerinin de,  karadan teröristlerle şiddetli çatışmaya girdiği ve çok sayıda teröristi öldürdüğü ve yaraladığı bildirildi.

Bu arada Suriye ordusunun  bir çok bölgede teröristlere karşı ilerlemesi devam ediyor.

(Öte yandan Suriyeli askeri bir kaynak; ordu birliklerinin  Deyrezzor Askeri Havaalanı civarı ve Te’min Tümenine sızan IŞİD’li terör gruplarıyla şiddetli çatışmalara girerek radikal saldırganların büyük çoğunluğunu ölü ve yaralı düşürdüklerini belirtti.

Kaynak; Deyrezzor kırsalının doğusunda da topçu birliklerinin desteğiyle ordu birliklerimizin Cafra Köyü, Kerpiç Fabrikaları, Mekebbat ve Makabir bölgelerine ilaveten Elektrik Şirketinin civarı, Te’min Tümeni ve Havaalanı civarında IŞİD’in toplanma yerleri ve komuta karargahlarını imha ettiklerini aktardı.

Bu arada Dera Beled’te ırkçı İsrail’e bağlı Nusra Cephesi ve müttefikleri diğer terör örgütlerin siper ve hareketlenmelerini yoğun ateşe tutan ordu birliklerimiz; 3 aracın yanı sıra 2 siper noktası ve 2 top rampası terörist ekipleriyle birlikte yok edildi.

Diğer yandan askeri kaynak; ordu birliklerimizin destekçi güçlerle işbirliği içinde Homs İline tabi Tedmur kırsalının Sabha el Movh Projesi ve Elektrik Şalt Sahası bölgelerini IŞİD’ çetelerinden temizlemeleri ardından kontrollerine aldıklarını ilan etti.)

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.