Suriye Ordusunun Teröre Karşı Operasyonları Başarıyla Devam Ediyor

  • 08 Nisan 2015
  • 742 kez görüntülendi.
Suriye Ordusunun Teröre Karşı Operasyonları Başarıyla Devam Ediyor

Türkiye ve Al Suud rejiminin destekledikleri terör örgütleri çetelerine karşı operasyonlarını sürdüren kahraman Suriye ordusu bugün aralarında yabancı uyrukluların bulunduğu çok sayıda teröristi öldürüp suç edatlarını da imha etti.

Dera ve Kırsalında Nusra Cephesi Büyük Kayıplara Uğratıldı

Askeri kaynak; ordu birliklerinin Dera kırsalının kuzeybatısı el Cedide ve Kefar Şems köylerinde Nusra Cephesi ve ‘Musenna İslami Hareketi’nin toplanma yerlerini hedef aldıklarını ifade etti. Kaynak; operasyonlarda aralarında yabancı uyruklu ve saha komutanlarının bulunduğu oldukça yüksek sayıda teröristin ölü ve yaralı düşürüldüğünü, ağır makineli silahla donatılmış 4 aracın da imha edildiğini belirtti.

Dera kırsalı Enhil Bölgesine ilaveten Dera el Beled Semti ve Nazihin Kampında teröristlere karşı nitelikli operasyonlarını sürdüren ordu birlikleri; yine çok sayıda teröristi ölü ve yaralı düşürüp bir aracı da muhtevalarıyla imha etti.

Ordu birlikleri Dera kırsalının doğusu Ciyze Beldesinde ise bir cephane depolarına ilaveten yine cephane taşıyan birçok aracı muhtevalarıyla imha etti. Operasyonda onlarca teröristin ölü yaralı düşürüldüğü bildirildi.

Kunaytra Kırsalında Çok Sayıda Terörist Ölü ve Yaralı Düşürüldü

Bu arada ordu birlikleri Kunaytra kırsalının güneydoğusu Meshara ve el Hamidiye köylerinde Nusra Cephesi ve diğer örgütlerinin saflarında çok sayıda teröristi ölü ve yaralı düşürdü.

Homs Kırsalında Karargah ve Kümelenme Yerlerine Yönelik Operasyonlar Sürüyor

Öte yandan ordu birlikleri Homs kırsalı Um Şerşuh Kalesinin batısı, Şair Petrol Platformu yakınları ve Cezl Köyünde IŞİD’in kümelenme yerlerini hedef almalarıyla çok sayıda teröristi ölü ve yaralı düşürdü.

Homs kırsalının doğusu Batı Habra, Sultaniye, Ebu Havadit, Racm el Kasr, Hattimlo, Batı Sellam ve Beyt Kefa Çiftlikleri bölgelerinde yine radikal ve hain çetelere yönelik operasyonlarını sürdüren ordu birlikleri; onlarca teröristi ölü ve yaralı düşürüp silah ve mühimmatlarını da imha etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BÄ°R YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.