Suriye Ordusunun teröristlere karşı başarılı operasyonları devam ediyor

  • 23 Ekim 2017
  • 1.504 kez görüntülendi.
Suriye Ordusunun teröristlere karşı başarılı operasyonları devam ediyor

Suriye ordu birliklerinin terör örgütlerine karşı başarılı operasyonları devam ederken teröristleri ağır kayıplara uğrattığı bildiriliyor.

Askeri bir kaynak ordu birliklerinin  Homs İlinin güneydoğu kırsalında yer alan Karyeteyn Kentinde IŞİD ile şiddetli çatışmalara girmeleri ardından kenti kurtarıp kontrollerine aldıklarını belirtti.

Kaynak çatışmalarda aralarında yabancı ve azılı komutanların bulunduğu yüksek sayıda teröristin öldürüldüğünü, araç ve ekipmanlarının da imha edildiğini ifade etti.

Ordu birliklerinin daha önce Karyeteyn Kentini IŞİD’ten kurtarmış, daha sonra ABD ve koalisyonu Ürdün sınırları üzerinden araç konvoyları ile giren yüzlerce IŞİD’li teröristleri ABD güçlerinin bulundukları Tenf Bölgesinden geçirerek Karyeteyn Kentine saldırmalarını destek sağlamıştı.

Öte yandan askeri bir kaynak ordu birliklerinin  Deyrezzor ve kırsalında radikal terör örgütü IŞİD’e karşı nitelikli operasyonlarını sürdürdüklerini belirtti.

Kaynak radikal terör örgütünün beşeri ve askeri büyük kayıplara uğratıldığı operasyonlarda ordu birliklerinin  özellikle Fırat nehrinin doğu yakasında olmak üzere kontrolleri altındaki alanları genişlettiklerine dikkat çekti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
  1. mümin dedi ki:

    Hey maşallah. Aslında içlerinde iyi insanlar var elbet. Yani zulme baskı hakaret vs bunlar reva değil zarar ziyan vs. Anlatabildim sanırım vela kin ahlakı esas alan inançlı eline beline diline sahip olarak yaşantı sürmeyen gruplar sorun tabii. Uzak durmalı mücadele vs. Yaşantı amel çok önemli. Suriye mücahitlerine tebrik ve başarı!

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.