Suriye Ordusunun Yoğun Operasyonları Sürüyor.

  • 04 Nisan 2015
  • 933 kez görüntülendi.
Suriye Ordusunun Yoğun Operasyonları Sürüyor.

Suriye Ordu Birlikleri düşman rejimler tarafından destekli ve irtibatlı olan başta Nusra Cephesi ve ona bağlı terörist örgütlere yönelik yoğun operasyonlarını muhtelif bölgelerde sürdürürken, teröristlerin sayı ve teçhizat bakımından ağır kayıpları da devam ediyor.

Homs Doğu ve Kuzey Kırsallarında Teröristler Öldürüldü Hücreleri İmha Edildi

Ordu ve silahlı kuvvetlere tabi birlikler terörle mücadelesi esnasında, Homs doğu ve kuzey kırsallarında Suriye’ye düşman rejimlerle irtibatlı terörist örgütlere yönelik düzenlediği operasyonlar sonucunda çok sayıda teröristi ölü düşürdü.

Askeri kaynak SANA’ya açıklamasında, birliklerin Homs kuzey kırsalının Resten kenti, Um el Va’ra Köyü su deposunun batısı ve Um Şerşuh’ta, Uluslararası terör listesinde olan Nusra Cephesi, el Ansar Tugayları, Hama el Akide Alayı, Usud el İslam Alayı, el İman Billah Alayı ve el Faruk Tugayları terör örgütlerine yönelik başarılı operasyonlar düzenlediklerini söyledi.

Kaynak, düzenlenen operasyonlar sonucunda çok sayıda teröristin öldürüldüğünü içindeki silah ve cephaneyle birlikte bir kaç hücrelerinin de imha edildiğini söyledi.

Homs doğu kırsalında ise ordu birlikleri askeri kaynağın belirttiğine göre, Recm el Kasr, Recm el Aali, Ebu Havadit, Kuzey Muşeyrfe ve Um Sahric de teröristlere ait hücre, silah ve cephaneleri imha ettiklerini, saflarında çok sayıda teröristi de ölü düşürdüklerini söyledi.

İdlib İli, Selkin, Sermin ve Maartamsarin de Nusra’ya Yönelik Yoğun Operasyonlar Sürüyor

Askeri kaynak, ordu birliklerinin İdlib İli Selkin, Sermin ve Maartamsarin’de “Nusra Cephesi” ve ona bağlı örgütlerin hücrelerine yönelik yoğun ve dakik operasyonlar düzenlediklerini belirtti.

Hama Doğu Kırsalında Bazı Teröristler Öldürüldü

Askeri kaynak, ordu birliklerinin Hama doğusundaki Latamneh ve Selemiye kırsalında bazı teröristleri öldürdüklerini söyledi.

Dera Kırsalında Nusra’ya Ait Cephane Depoları İmha Edildi

Askeri kaynak, ordu birliklerinin Dera kırsalı Akraba, Naime ve Dera Beled de Nusra Cephesi terör örgütüne ait cephane depoları yanı sıra 4 araçlarını imha ettiklerini saflarında da çok sayıda teröristi ölü ve yaralı düşürdüklerini söyledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.