Suriye Savunma Bakanı Freyc, Bir Askeri Hava Üssüne Saha Gezisinde Bulundu

  • 19 Nisan 2015
  • 831 kez görüntülendi.
Suriye Savunma Bakanı Freyc, Bir Askeri Hava Üssüne Saha Gezisinde Bulundu

Suriye Ordu ve Silahlı Kuvvetler Genel Komutanı Orgeneral Beşşar el Esad’ın direktifleri doğrultusunda Savunma Bakanı Korgeneral Fahd Casim el Freyc Güney Bölgesinde bir askeri hava üssüne saha gezisinde bulundu.

Ordu ve Silahlı Kuvvetler Genel Komutan Yardımcısı ve Savunma Bakanı Freyc genel komutanlıkta üst düzey generallerin eşliğinde bulunduğu saha gezisi sırasında söz konusu askeri hava üssünde görev yapan personellerle bir araya geldi.

Freyc vatan ve vatandaşları savunmada kahramanların harcadıkları üstün çaba ve bulundukları büyük özverileri överken; ordu ve silahlı kuvvetler genel komutanı orgeneral el Esad’ın takdir ve iyi dileklerini iletti.

Ardından bölgede askeri bir birliğe saha gezisinde bulunan Freyc; teröre karşı operasyonların ayrıntıları hakkında bilgi alarak gerekli yönlendirmelerde bulundu.

Korgeneral Freyc ordu ve silahlı kuvvetler genel komutanlığının, ordu birliklerinin başarı ve kahramanlıklarından büyük bir onur ve gurur duyduğunu ifade etti. Vatanı devlet ve halk olarak hedef alan teröristleri bertaraf etmekle birlikte bu teröristlerin efendileri ve destekçilerinin planlarını suya düşürmede kahramanların azim ve yüksek morallerine dikkat çeken Freyc; vatan egemenliği ve onurunun her itibarın üstünde olduğunu vurguladı.

Kahraman askerler hiçbir gücün onları güzelim vatanın onur ve egemenliğini korumaktan alıkoyamayacağını; radikal ve vatan haini terör çetelere karşı savaşlarını azimle sürdüreceklerini ifade etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.