Suriye’de IŞİD büyük zayiat verdi

  • 23 Haziran 2017
  • 1.221 kez görüntülendi.
Suriye’de IŞİD büyük zayiat verdi

IŞİD teröristlerin Suriye’nin kuzeyinden merkezi bölgelere kaçışı sırasında, Suriye ordusunca hedef alınarak büyük zayiat verdiler.

El-Alem TV kanalının bildirdiğine göre Sudiye ordusunun Humus’ta Palmira (Tedmur) kentinin doğusunda bulunan 3. petrol pompalama istasyonun kuzey doğusunda yer alan el-Hil doğal gaz meydanına doğru ilerleyişinin devamında, Suriye savaş uçakları, ülkenin kuzeyinde olan Rakka’dan iç kesimlerde olan Sohna’ya doğru harekette olan konvoyda en az 20 otomobil ile araçlarda bulunanları hedef alarak yok etmeyi başardı.

Suriye ordusu ayrıca ülkenin güneyinde Dera el-Beled kentinde  ve el-Suveyda kenti kırsalında el-Lecah bölgesinde el-Medure köyünde Nusra Cephesi teröristlerin mevzilerini de hedef alarak en az 12 teröristi öldürürken, bir çoklarını da yaraladı, bir araçlarını da imha etti.

Bu arada teröristlerin Dera kentinin el-Zahiye bölgesine yönelik havan toplu saldırısı, bir Suriyelinin ölümü ve 6’sının da yaralanmasına sebep oldu.

Diğer yandan Suriye hava kuvvetleri teröristlerin Deyrozur havaalanı etrafı ve ülkenin doğusunda el-Revad bölgesinde teröristlerin yığınaklarına saldırarak bir çoklarını öldürdü./

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.