Suriye’de Öldürülen IŞİD’li teröristlerin arasında Türkiye’den teröristler de var

  • 09 Haziran 2017
  • 1.244 kez görüntülendi.
Suriye’de Öldürülen IŞİD’li teröristlerin arasında Türkiye’den teröristler de var

Askeri bir kaynak; IŞİD’li yüksek sayıda teröristin gece saatleri ve sabahın erken saatlerinde Deyrezzor Kentinin Panorama Bölgesi ve 137. Tümen civarında askeri noktalara şiddetli sayılarla saldırıp iki bölgeyi ele geçirmelerine çalıştıklarını belirtti.

Muhtelif tür silahların kullanıldığı şiddetli çatışmalarda saldırgan terör çetelerin sayı ve ekipmanlarıyla büyük kayıplara uğratılmaları ardından saldırılarının başarıyla çökertildiğini ifade eden kaynak; IŞİD’in iki bölgede herhangi bir ilerleme kaydetmesinin engellendiğini vurguladı.

Kaynak, Suriye hava güçlerinin çatışmalara eş zamanlı olarak IŞİD’in Bğayliye Beldesi ve Serda Vadisinden ikmal ve destek hatlarını yoğun ateşe tutarak çeteleri yine ağır kayıplara uğrattıklarına dikkat çekti.

Suriye Hava güçlerinin ayrıca Cneyna, Makabir, Panorama civarı ve Cdeydet el Ukeydat bölgelerinde karargah, siper ve hareketlenmelerini yoğun ateşe tuttuklarını aktaran askeri kaynak, terör örgütünün önemli bir komuta karargahına ilaveten 3 araç ve geneli yabancı elebaşlardan ibaret yüksek sayıda teröristi imha ettiklerini sözlerine ekledi. Kaynak öldürülen teröristlerin arasında Türkiye, Mısır ve Iraklı teröristlerin kimliklerinin tespit edildiğine dikkat çekti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.