Suriye’de Son Gelişmeler: Çok Sayıda Terörist Öldürüldü

  • 21 Ocak 2017
  • 1.016 kez görüntülendi.
Suriye’de Son Gelişmeler: Çok Sayıda Terörist Öldürüldü

Sana ajansına açıklamada bulunan Askeri kaynak Suriye ordu birliklerinin Hama kırsalının güneybatısı Karmas Bölgesine sızmaya çalışan bir terör grubunun tüm üyelerini ekipmanlarıyla birlikte etkisiz hale getirdi.

Suriye Ordusunun Deyrezzor’da IŞİD’e karşı operasyonlarında yüzlerce terörist öldürülürken, bir kısmını da canlı olarak yakalandı. Fotoda görülen radikal teröristler, canlı olarak yakalanan çok sayıda IŞİD’liden sadece bazıları.

Suriye ordusu Şam’ın Vadi Barada Bölgesinde Yer Alan Aynul Fica Beldesini Tekfirci Teröristlerin İşgalinden Kurtardı.

Akşam saatlerinde SANA’ya açıklama yapan askeri kaynak; Suriye ordu birliklerinin müttefik güçlerle işbirliği içinde Homs kırsalının doğusu T-4 Havaalanının güneydoğusunda Mur Kuyusu civarında IŞİD’İ büyük kayıplara uğratmaları ardından bölgeyi kontrollerine geçirdiklerini belirtti.

Ayrıca topçu birliklerinin Homs Kentinin yaklaşık 25 km kuzeyine düşen Havş Haccu Bölgesinde Kaide Örgütünün Suriye kolu Nusra Cephesine tabi bir toplanma merkezini yoğun ateşe tutuklarını ifade etti.

Kaynak; operasyonda aralarında tehlikeli isimlerin bulunduğu 5 teröristin öldürülüp ağır makineli silahla donatılmış bir 4X4 çeker aracın da yüküyle birlikte tamamen imha edildiğine dikkat çekti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.