Suriye’de Tekfirci Teröristlerin Ağır Kayıpları Sürüyor.

  • 17 Mart 2015
  • 740 kez görüntülendi.
Suriye’de Tekfirci Teröristlerin Ağır Kayıpları Sürüyor.

Vatan topraklarını terörden temizlemek üzere Suriye kahraman ordu birliklerinin ülkenin muhtelif bölgelerinde düzenledikleri başarılı operasyonlar sonucunda Siyonist destekli Nusra ve IŞİD gibi terör örgütlerinin ağır kayıpları sürüyor.

İdlib Kırsalında Nusralı Onlarca Terörist Öldürüldü

Askeri kaynak, Suriye ordu birliklerimizin İdlib kırsalının el Basel Ormanlıkları, Temania, Serakib, Teftenaz, Ebu el Zuhur, Kefar Rohin ve Hafsarca bölgelerinin yanı sıra İdlib – Benniş yolu üzerinde Nusra Cephesi çeteleri ve hain teröristlere yönelik başarılı operasyonlar düzenlediklerini belirtti.

Kaynak operasyonlarda Türkiye rejiminin desteklediği Nusra Cephesine tabi olan ve aralarında Ürdün, Suudi ve Özbek uyrukluların bulunduğu onlarca teröristin öldürüldüğünü, araç ve cephanelerinin de imha edildiğini söyledi.

Şam Kırsalı Kalamun’da Hücre ve Araçları İmha Edildi

Şam kırsalı Kalemun Dağlarında ise askeri kaynak ordu birliklerinin tekfirci terör örgütlere ait hücre ve araçları imha ettiklerini aktardı.

Homs Kırsalının Bir Çok Bölgesinde Teröristlerin Ağır Kayıpları Sürüyor

Öte yandan askeri kaynak ordu birliklerinin Homs kırsalının Güney Muşeyrfe, el Mezbel, Recm el Kasr ve kuzeyinde çok sayıda teröristi öldürdüklerini belirtti. Operasyonlarda öldürülen teröistlerin arasında yabancı ve saha komutanlarının da bulunduğunu söyleyen kaynak; Tel Resten’de de bir havan topunun onu kullanan teröristlerle birlikte imha edildiğini ifade etti.

Dera Kırsalında İsrail Destekli Çeteler Saflarında Ölü ve Yaralı Sayısı Artıyor

Siyonist İsrail ve Ürdün krallık rejiminin her türlü desteği temin ettikleri Dera ve kırsalında ise askeri kaynak, ordu birliklerinin Dera kırsalı el Hirak – Kerek yolu üzerinde birçok teröristi ölü yaralı ele geçirdiklerini belirtti.

Ordu birlikleri yine Dera kırsalının Doğu Ğariye Beldesinin doğusunda 3 zırhlı aracı taşıdıkları tüm teröristler ve cephaneyle birlikte imha etti.

Semlin Köyü ve Mhacce Köyünün kuzeyinde teröristlerin araç ve kümelenme yerlerini hedef alan ordu birlikleri aralarında yabancı ve saha komutanlarının bulunduğu çok sayıda teröristi ölü yaralı düşürdü.

Kunaytra Kırsalında Havan Toplarıyla İmha Edildi

Bu arada askeri kaynak ordu birliklerinin Kunaytra kırsalı Sebruke Noktası ve Hamidiye Köyünde bir havan rampasını imha ederek çok sayıda teröristi ölü düşürdüklerini  ifade etti.

Halep Kırsalında Çok Sayıda Terörist Ölü ve Yaralı Düşürüldü

Halep kırsalında ise askeri kaynak, ordu birliklerinin Neyreb Havaalanının batısı, Bezzaa ve Handerat kampında çok sayıda teröristi ölü ve yaralı düşürdüklerini söyledi.

Hama Kırsalında Onlarca Terörist Öldürüldü

Bu arada ordu birlikleri Hama kırsalı Adle, Hudayra, Türkmeniye, Sayyad ve Cena el Albavi’de radikal örgütlerden onlarca teröristi ölü düşürdü.

Deyrezzor’da IŞİD’e Ait Araç ve Hücreler İmha Edildi

Tüm bunlara eş zamanlı olarak ordu birlikleri Deyrezzor’un Albukemal, el Durc, Muhasan ve Şira el Camia’da IŞİD terör örgütüne ait birkaç aracın yanı sıra birçok hücreyi muhtevalarıyla imha etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.