Suriye’de Teröristlerin Ağır Kayıpları Sürüyor

  • 05 Temmuz 2016
  • 918 kez görüntülendi.
Suriye’de Teröristlerin Ağır Kayıpları Sürüyor

Suriye Ordu birlikleri dünyanın 100’den fazla ülkesinden toplanıp silahlarla donatılmaları ardından Suriye’ye gönderilen tekfirci teröristler ve vatan hainlerine karşı operasyonlarını sürdürürlerken, bugün cephaneleri ve toplanma yerlerini imha etmeye devam etti.

HOMS:

SANA’ya açıklama yapan askeri bir kaynak; hava güçlerinin Homs İline tabi Tedmur kırsalının güneydoğusunda IŞİD terör örgütüne tabi siper ve hareket eksenlerine yönelik hava operasyonları gerçekleştirdiklerini ifade etti. Kaynak; operasyonlarda çok sayıda teröristin ölü ve yaralı düşürülüp komuta karargahları ve suç edatlarının da tamamen yok edildiğine dikkat çekti.

Homs kırsalının kuzeydoğusunda Tel Amri Köyünün batısında da hava güçlerinin IŞİD’in yuva ve destek hatlarını hedef aldıklarını belirten kaynak; bir kısmı ağır makineli silahla donatılmış, bir kısmı da terörist ve cephane taşıyan araçlarını yükleriyle birlikte imha ettiklerini söyledi.

DERA:

Öte yandan askeri kaynak; Dera Beled’in muhtelif bölgelerinde Kaide Örgütünün Suriye kolu Nusra Cephesina tabi bir terör grubunun tüm üyelerini ölü ve yaralı düşürüp havzalarında bulunan silah ve mühimmatlarının yanı sıra bir aracı yükleriyle birlikte tamamen imha ettiklerini aktardı.

KUNAYTRA:

Kunaytra kırsalında da İsrail’den destek alan Nusra Cephesine tabi toplanma yerleri ve mevkilerine yönelik nitelikli operasyonlarını sürdüren ordu birlikleri; Ofanya – Hamidiye köyleri arasına düşen Ebu Şatta Bölgesinde tekfircileri sayı ve teçhizatlarıyla ağır kayıplara uğrattı.

Bu arada terör çeteleri medya araçlarında Bier el Acem Beldesinde ‘Ebu Ducane Tümeni’ adlı tekfircilerin bariz bir komutanı sayılan Ğassan Ebu Udai el Şerabi adlı bir terör elebaşının aralarında bulunduğu birçok teröristin öldürüldüğünü itiraf etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.