Suriye’de Teröristlerinin Beşeri ve Lojistik Kayıpları Büyüyor…

  • 05 Mart 2015
  • 725 kez görüntülendi.
Suriye’de Teröristlerinin Beşeri ve Lojistik Kayıpları Büyüyor…

Sırtlarını dayadıkları dış mihraklar gibi planları, projeleri ve bütün hayalleri hezimete uğrayarak yalan olan silahlı terör grupları kahraman Suriye birlikleri karşısında beşeri ve lojistik alanlarda büyük kayıplar vermeye devam ediyor.

Halep Kırsalında Terör Çetelerin Yuvaları ve Toplanma Yeleri Hedef Alındı

Askeri kaynak ordu birliklerinin Halep Kentinde Türkiye rejiminin desteği ve yönlendirmelerindeki terör çetelerinin Maliye Bulvarı ve Hava İstihbarat Şubesine saldırısını çökerttiklerini belirtti. Kaynak çatışmalarda yüksek sayıda teröristin silahlarıyla birlikte etkisizleştirildiklerini aktardı.

Askeri kaynak; ordu birliklerinin Halep kırsalı Şeyh Süleyman ve Han Toman köylerinde teröristlerin toplanma yerlerini hedef almalarıyla ağır makineli silahlarla donatılmış araçlarını imha edip çok sayıda teröristi ölü ve yaralı düşürdüklerini ifade etti.

Ordu birliklerinin Halep kırsalının Şuvayhni ve Şeyh Lütfi bölgelerinde teröristlere ait yuva ve kümelenme yerlerini hedef aldıklarını aktaran kaynak; çok sayıda teröristi ölü ve yaralı düşürüp cephane ve mühimmatlarını da etkisizleştirdiklerini ekledi.

Terör çeteleri sosyal medya araçlarında ‘Gazze Şehitleri Tümen’ adlı terör çetelerin sözde askeri komutanı ‘Ebu el Haris’ kod adlı Halit el Hacı’nın öldürüldüğünü itiraf etti.

Dera ve Kırsalında Onlarca Terörist Öldürüldü

Vatan koruyucuları ordu birlikleri Dera kırsalında İsrail ve Ürdün destekli terör çetelere karşı önemli ilerlemeler kaydetmeye devam ederken, onlarca teröristi ölü birçok teröristi de canlı olarak yakaladı.

Dera kırsalı Tafas – Etman Yolu, Kefar Nasic, Tel Hamad, Semlin, Enhil bölgelerinde terör örgütlere karşı nitelikli operasyonlarını sürdüren ordu birlikleri onlarca teröristi araç ve silahlarıyla etkisizleştirdi.

Terör çeteleri ordu birliklerinin Dera kırsalındaki son operasyonlarında çete elebaşı Yaman Mahmut el Fervan ve Fadi Yusuf Şeref’in aralarında bulunduğu 36 teröristin öldüğünü itiraf etti.

Tedmur Kırsalında Ordu Birlikleri IŞİD’e Karşı Koydu

Askeri kaynak ordu birliklerinin Homs kırsalı Kefar Laha, Teldo ve el Taybe bölgelerinde teröristlerin toplanma yerlerini hedef almalarıyla çok sayıda teröristi ölü ve yaralı düşürdüklerini söyledi.‏

Öte yandan ordu birlikleri Homs iline tabi Tedmur kırsalının Şair Petrol Platformunun çevresindeki el Mahr Doğalgaz İstasyonuna saldırılan IŞİD’lilere karşı koyup çok sayıda teröristi ölü ve yaralı düşürdü.

İdlib Kırsalında Çok Sayıda Terörist Öldürüldü

Askeri kaynak; ordu birliklerinin İdlib kırsalı Broma çiftlikleri, el Beşiriye ve Ebu Zuhur bölgelerinde onlarca teröristi ölü ve yaralı düşürdüklerini belirtti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.