Suriye’de yaralı teröristlerin İsrail hastanelerine intikali sürüyor

  • 25 Haziran 2017
  • 1.513 kez görüntülendi.
Suriye’de yaralı teröristlerin İsrail hastanelerine intikali sürüyor

Suriye’nin batı cephesinde yaralanan bir grup teröristin daha tedavi amacıyla terör rejimi İsrail hastanelerine gönderildiği bildirildi.

El’Alem tv kanalının Suriye kaynaklarına dayanarak verdiği habere göre, en’nusra cephesi terör örgütünün mensuplarının  dün Kunaytara’da yaralandıktan sonra  tedavi amacıyla İsrail’in işgalindeki tedavi merkezlerine götürüldüğü anlaşılıyor.

Dün, Suriye ordu güçleri ile terörist güçler arasında yaşanan  ağır çatışmalar sırasında siyonist İsrail hava güçlerinin de teröristlere destek için  Suriye ordusunun Golan Tepelerinin kuzeyi ve Kunaytara’daki mevzilerini bombaladığı bildirildi.

Bu arada Suriye ordusu teröristlerin Kunaytara’daki saldırılarının geri püskürtüldüğünü bildirdi.

Suriyeli bir komutan da, söz konusu çatışmalar sırasında terör rejimi İsrail’e ait bir helikopterin de, Kunaytara’da Suriye ordusu komutanlık binasına ateş açtığını bildirdi.

Bu arada İsrail savaş uçakları dün ayrıca  Golan tepelerinin  kuzeyini de bombaladılar. Bu saldırıda Suriye ordusuna ait bir bir askeri merkez ve iki tank hedef oldu. İsrail ordusu, Suriye’ye yönelik saldırısının, Suriye tarafından kendilerine yönelik  10 adet havan topu mermisinin atıldığını iddia etmesinin ardından  gerçekleştiğini bildirdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.