Suriyeli Gençler Golan’da İsrail Ambulansının Önünü Kesti: 2 Nusra Teröristi Öldü

  • 23 Haziran 2015
  • 969 kez görüntülendi.
Suriyeli Gençler Golan’da İsrail Ambulansının Önünü Kesti: 2 Nusra Teröristi Öldü

İşgal edilen Suriye’nin Golan’ında yaşayan bir grup vatandaş dün, Nusra Cephesinden 2 teröristi taşıyan işgalci İsrail kuvvetlerine ait bir ambulans aracına karşı koyarak teröristleri tedavi için hastanelerinden birine taşımak için yolunu tamamlamasından men etmesi sonucunda 2 teröristin ölümüne yol açtı.
İşgal edilen Golan’da Mecdel Şems Köyü, söz konusu 2 teröristin ölümü ardından, işgalci İsrail varlığının hastanelerinde yaralılarını tedaviye ek olarak Suriye’deki silahlı terör örgütlerinin işlediği suçlara sunduğu lojistik ve askeri desteğini kınayan büyük bir gösteriye tanık oldu.
Suriyeli kahraman gençler 2 teröristi taşıyan ambulans aracını işgal edilen Suriyeli Golan’ın Cebel el Şeyh-Mecdel Şems yolundan geçişi esnasında karşı çıkarak taşlarla vurmaları ardından durmasına yol açmış daha sonra teröristleri araçtan indirerek anavatan Suriye ve halkına saldırılara katılmalarının karşılığı cezalarını kestiler.
İsrail işgal kaynakları, söz konusu 2 teröristin öldüğünü belirterek bunun sonucunda işgal güçlerinin eyleme tanık olan mekanı kapatarak Nusra elemanı 2 teröristin cesetlerini aldıklarını dile getirdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.