Suriyeli Milli Sporcu, Kazandığı Zaferin Ardından Beşar Esad ve Suriye Bayrağı Açtı

  • 15 Haziran 2015
  • 1.115 kez görüntülendi.
Suriyeli Milli Sporcu, Kazandığı Zaferin Ardından Beşar Esad ve Suriye Bayrağı Açtı

Suriyeli milli sporcu Ali Aziz Abbas son olarak Lübnan’da düzenlenen Kick-Boksing Açık Akdeniz Şampiyonasında maruz kaldığı isabete rağmen ağır sıklet lakabını azim ve ısrarla almayı başardı.

Abbas SANA spor muhabirine demecinde, milli takımıın muhtelif sıkletlerde 34 madalya kazandığını kendisinin de Muay Tai ağır sıklette 12 devleti temsil eden 600’den fazla oyuncunun güçlü karşılaşmalarına tanık olan maçlardan sonra şampiyona kemerini kazandığını söyledi.

Abbas, şampiyonaya katılışının, dünyada bu oyunun en iyi teknik eğiticilerinin gözetimi altında Tayland’ta geçen yıl 3 haftalık kapalı eğitim kampından sonra geldiğini ifade etti.

Abbas, şampiyona esnasında omzundaki kırığa rağmen şampiyona devam etme, altın madalya kazandığını ve vatan bayrağını kaldırma ısrarında olduğuna işaret etti.

Abbas kendisi ve arkadaşlarının şampiyonadaki bu başarılarıyla bütün dünyaya Suriye’nin evrensel savaşa maruz kalmasına rağmen uygarlık ve insanlık vatanı olduğunu ispat ettiklerini ve sporcu kahramanlarının muhtelif dış katılımlarda vatan bayrağını dalgalandırmaya ısrarcı olduklarını dile getirdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BÄ°R YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.