Suriyeli Muhalifler Neden İsrail’in Kuruluş Yıldönümünü Kutladı? İslam Devrimini Siyonist İsrail’le Birlikte mi Yapacaklar?

  • 15 Mayıs 2015
  • 1.650 kez görüntülendi.
Suriyeli Muhalifler Neden İsrail’in Kuruluş Yıldönümünü Kutladı? İslam Devrimini Siyonist İsrail’le Birlikte mi Yapacaklar?

Suriyeli muhalifler korsan İsrail’in 68. Kuruluş yıldönümünü Şam’daki İsrail Büyükelçiliği’nde kutlamayı umut ediyor

Geçtiğimiz hafta 67. Kuruluş yıldönümünü kutlayan korsan İsrail birçok ülke liderinden tebrik mesajı aldı. Bunlar arasında en dikkat çekici ise Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) mensuplarından geldi. Özgür Suriye Ordusu mesajında önümüzdeki sene İsrail’in bağımsızlığının Şam’daki İsrail Büyükelçiliği’nde de kutlanmasını arzu ettiklerini dile getirdiler.

Grubun dışişleri sorumlusu Musa Ahmed Nabhan tarafından kaleme alınan mesajda, güçlü İsrail Devleti’nin ve de İsrail halkının bağımsızlık gününü kutladıkları ve seneye Şam’daki büyük kutlamada bir araya gelmeyi umduklarını dile getirdi.

Korsan İsrail’in hiçbir zaman mevcut Suriye yönetimi ile diplomatik ilişkileri olmadı. Ancak terörist grup korsan İsrail’e Beşşar Esad’a karşı yürüttükleri savaşta verdiği destekten dolayı teşekkür etti ve terörist yetkililer birçok kez İsrail’e seyahat etti.

Nabhan bu kutlamaların ancak İran tarafından desteklenen Beşşar Esad ve yönettiği ülkenin yıkılması ile gerçekleşebileceğini sözlerine ekledi.

Nabhan korsan İsrail’e Suriye’deki savaştaki tutumu için teşekkür etti. Mesaj İsrail devletine selam, İsrail halkına sağlık, mutluluk ve refah dilekleri ile tamamlandı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.