Suriye’nin Kunaytra Kentinin İsrail İşgalinden Kurtuluşunun 41. Yıldönümü Kutlanıyor

  • 26 Haziran 2015
  • 939 kez görüntülendi.
Suriye’nin Kunaytra Kentinin İsrail İşgalinden Kurtuluşunun 41. Yıldönümü Kutlanıyor

Golan Kurtuluş Halk Organizasyonu Siyonist İsrail ve taşeronlarının bölge ve halklarını hedef alan ırkçı planlarını çökertme ve karanlık salgılarını yok etme amaçlı mücadelesini sürdürme özenini belirtti.
Kunaytra’nın İsrail işgalinden kurtuluşunun 41. yıldönümü münasebetiyle yayınladığı deklarasyonda organizasyon; dünya şer ve despot güçlerin bölge halklarının olanaklarını sömürmek ve hegemonya altına almak için görevlendirdiği terör örgütlere karşı mücadelelerini de azimle sürdüreceklerini vurguladı.
Kunaytra’yı İsrail işgalinden kurtarma yıldönümünün, Suriye’nin yeni modeliyle sömürü ve despotluğa muazzam bir savaş verdiği bir zamana denk geldiğine dikkat çeken organizasyon; Suriye halkı, ordusu ve yönetiminin insanlığın benzerini görmediği acımasız radikal teröre karşı savaştığına vurgu yaptı. Organizasyon Suriye ve halkını direk, bölge devletlerini de dolaylı olarak hedef alan terörün öldürme, yıkım ve sabotajda hiçbir insani değeri tanımadığını ifade etti.
Suriye her yılın 26 Haziran tarihinde modern Suriye’nin kurucusu Hafız el Esad’ın 1974 yılında İsrail işgalinden kurtarılan Kunaytra semalarında Suriye’nin şanlı bayrağını göndere çekmesini ulusal bir münasebet olarak kutluyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.