Suriye’nin Tahran elçisi: Terör örgütleri siyonistlerin Suriye’deki koludur

  • 29 Ekim 2017
  • 1.148 kez görüntülendi.
Suriye’nin Tahran elçisi: Terör örgütleri siyonistlerin Suriye’deki koludur

Suriye’nin Tahran büyük elçisi, Suriye saha gerçeklerinin, başta Amerika ve uşakları olmak üzere batının Suriye aleyhindeki komplolarının hezimete uğradığını gösterdiğini bildirdi.

Bugün İRNA’ya demeç veren Suriye’nin Tahran büyük elçisi Adnan Mahmud, tekfiri terör örgütlerinin bölgede gerçekte işgal rejimi İsrail’in kolu olduklarını belirterek, bu terör örgütlerinin Suriye’de İsrail’in komplolarının uygulayıcıları olduklarını ve aldıkları programlara uygun hareket ettiklerini bildirdi.

Amerika’nın İran aleyhindeki son tehditlerinin son 40 yıllık siyasetin bir devamı olduğunu belirten Suriye’nin Tahran büyük elçisi, şimdiye kadar Amerika’da iktidara gelen hükümetlerin bölgeyle ilgili siyasetlerinin İsrail’in bakış açısına göre ayarladıklarını bildirdi.

Bölgede terörizme karşı asıl mücadelenin halı hazırda İran tarafından verildiğini ve İran’ın Suriye’deki varlığının tamamen uluslararası kanun ve kurallar çerçevesinde ve yasal olduğunu belirten Adnan Mahmud, İran’ın Suriye hükümeti halkı ve ordusunun asıl ortağı olarak tüm zaferlerde pay sahibi olduğunu bildirdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.