Suudi Savaş Uçaklarının Saldırısında 8 Kişi Şehit Oldu

  • 06 Mayıs 2018
  • 1.001 kez görüntülendi.
Suudi Savaş Uçaklarının Saldırısında 8 Kişi Şehit Oldu

Suudi savaş uçaklarının Yemen’in kuzeyinde bulunan Saada eyaletinin Bakim bölgesine düzenlediği saldırıda 6 Yemen vatandaşı şehit oldu.

Suudi savaş uçaklarının Bakim’de bulunan el-Zibe bölgesindeki bir eve düzenlediği saldırılarda 5 Yemen vatandaşı ve Suudi savaş uçaklarının Bakim’de bulunan bir otobana düzenlediği saldırı da 1 kişi şehit oldu.

Bu saldırılar, Yemen vatandaşlarının evlerine ve mülklerine zarar verdi.

Öte yandan Suudi savaş uçaklarının el-Hadide eyaletinde bulunan el-Cerrahi bölgesinin el-Carbe beldesine düzenlediği saldırıda da 2 Yemen vatandaşı şehit edildi.

Yemen kuvvetlerinin operasyonlarında işgal kuvvetlerinden çok sayıda asker öldürüldü

Yemen ordusu ve halk güçlerinin Yemen’in güneyinde bulunan Lahec’deki mevzilerine düzenlediği benzersiz saldırıların ardından işgal kuvvetlerinden çok sayıda asker öldürüldü ve yaralandı.

Askeri bir kaynak, bu operasyonların el-Kabita bölgesinde bulunan Kareş ‘te ve Hamal cephesinde gerçekleştiğini söyledi.

Cizan’da Suudi askerlerin iki aracı imha edildi

Askeri bir kaynak, Yemen ordusu ve halk güçlerinin, Suudi askerlerinin Cizan’da bulunan el-Khube etrafındaki iki aracını imha ettiğini belirtti.

Yemen kuvvetleri Cuma günü de Suudi askerlerin el-Mebkhare el-Cunubiyye’nin batısında bulunan bir aracını karadan karaya füzeyle imha etmişti.

Hicce’de Suudi savaş uçaklarının kapsamlı saldırıları

Suudi savaş uçakları, dün Hicce eyaletinin Midi ve Harez bölgelerini 10 defa bombaladı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.