Taklid Mercileri: İran milleti düşmanların oyunlarını bozacaktır

  • 10 Haziran 2017
  • 1.163 kez görüntülendi.
Taklid Mercileri: İran milleti düşmanların oyunlarını bozacaktır

Tahran’ın güneyinde yer alan Kum kenti taklid merci alimlerinden ikisi, yayınladıkları ayrı ayrı bildirilerle geçen çarşamba günü meydana gelen terörist saldırıları kınadılar ve şehitlerin aileleri ve yaralılarla dert ortaklığı içinde olduklarını bildirdiler.

Ayetullah Nasır Mekarim Şirazi, yayınladığı bildiride, İran milletinin tekfirci terör örgütleriyle  mücadelede geçmişe göre daha da kararlı bir şekilde  mücadele edeceğini ve onların kökünü kazıyacağını bildirdi.

Ayetullah Hüseyin Nuri Hemedani de, müslümanların birlik ve beraberlik içinde tekfirci ve selefi her türlü fırkalar ve fitneler karşısında durması gerektiğini belirterek, bunların gerçekte müslümanlar arasında ihtilaf çıkarmak için proje yapan Amerika, siyonist İsrail ve bölgedeki taşeronlarınca oluşturulduğunu ve bunlara karşı kararlı bir şekilde mücadele edilmesi gerektiğini kaydetti.

Ayetullah Nuri Hemedani, İran milletinin  yek vücut olarak başta Amerika olmak üzere teröristleri yetiştiren bütün ülkelerin oyunlarını bozacağını bildirdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.