Tekfirci Teröristler Homs’ta Bomba Yüklü Araç Patlattı

  • 23 Mayıs 2017
  • 972 kez görüntülendi.
Tekfirci Teröristler Homs’ta Bomba Yüklü Araç Patlattı

Suriye Güvenlik birimleri bugün Homs Kentinin Zehra Semtinin ana meydanında kalabalık sivil vatandaşlara bombalı bir araçla yapılması planlanan bir terör saldırısını çökertti.

Homs Valiliğinde yetkili bir kaynak SANA’ya açıklamalarında; Zehra Semtinde bir güvenlik devriyesinin pikap tipi bir araçtan şüphelenmesi üzerine araca ateş açtıklarını belirtti. Kaynak iki teröristin kullandığı bombalı aracın kalabalık insanların içine ulaşmadan önce havaya uçtuğuna dikkat çekti. Bunun üzerine araçta bulunan iki teröristin aracı semtteki ana elektrik istasyonu önünde havaya uçurduklarını ifade eden kaynak; patlamada 4 kişinin şehit, 30 kişinin de yaralandığını aktardı.

Homs İl Sağlık Müdürlüğünde bir kaynak ise bombalı terör eylemi sonucunda hastaneye 2 kız çocuğu ve 1 kadının yanı sıra elektrik istasyonunda çalışan bir elektrik mühendisinin hastaneye şehit olarak kaldırıldıklarını ifade etti.

Homs Valisi Talal el Berazi; Homs Kentinin Vaer Semtinin dün tamamen terörden arındırıldığı ve kentin tamamının güvenli olarak ilan edilmesi ardından terör örgütleri ve işverenlerinin bu başarıdan rahatsızlıklarını bu şekilde ifade ettiklerini kaydetti. Berazi bombalı aracın kalabalık insanların içine girmesinin engellenmesinin bir faciayı önlediğini söyledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.