Tekfirci Teröristlerin Teslim Ettikleri Silahların Arasında ABD ve İsrail Silahları Var

  • 22 Nisan 2018
  • 1.213 kez görüntülendi.
Tekfirci Teröristlerin Teslim Ettikleri Silahların Arasında ABD ve İsrail Silahları Var

Suriye’nin Başkenti Şam’ın Doğu Kalemun Bölgesinin Nasıriye, Ceyrud ve Rhaybe beldelerini terörden arındırma ve halkın güvenliğini temin etme amaçlı anlaşma kapsamında teröristler Suriye’nin kuzeyine aktarılmadan önce tüm orta ve ağır silahlarının yanı sıra cephane depolarını ordu birliklerimize teslim etti.

Askeri bir kaynak teröristlerin aileleriyle birlikte İdlib ve Halep kırsalı Cerablus Bölgesine aktarılmadan önce teslim ettikleri orta ve ağır silahların arasında İsrail ve ABD yapımı silahların bulunduğuna dikkat çekti. Kaynak teröristlerin ayrıca 28’den fazla tank, şilka aracı ve BMB savaş aracına ek olarak ABD ve Fransa yapımı gelişmiş iletişim araçları füze bataryaları, ağır makineli silahlar, farklı tür roket ve füzeler teslim ettiklerini belirtti. Teröristlerin farklı silahlar için oldukça büyük miktarda mühimmat da teslim ettiklerini ifade eden kaynak aynı zamanda yine büyük sayıda uzun namlulu makineli savaş silahları teslim ettiklerini aktardı.

Kaynak teslime dilen askeri ekipman arasında gelişmiş keskin nişancı silahları, gece görüş dürbünleri, patlayıcı düzenekleri, bombalar, patlayıcı imalatında kullanılan madde ve ekipmanlarında bulunduğu kaydetti.

Ordu birliklerinin teröristlerin bulundukları dağ ve bölgeleri arama tarama operasyonlarından geçirmeye devam ettiklerini ifade eden kaynak, onlara ait tüneller ve karargahlarda yine farklı tür ve büyük miktarda cephane ve silahlara ilaveten sahra hastaneleri de ele geçirdiklerini belirtti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.