Terör rejimi İsrail’in saldırısında çok sayıda Filistinli tutuklandı ve yaralandı

  • 25 Temmuz 2017
  • 1.104 kez görüntülendi.
Terör rejimi İsrail’in saldırısında çok sayıda Filistinli tutuklandı ve yaralandı

Terör rejimi İsrail’in Filistinlilere yönelik saldırıları devam ederken son saldırılarda en az 5 kişi yaralandı ve 3’ü de tutuklandı.

Alınan haberlere göre, dün Bire şehrinin girişinde  çıkan gerginlikte korsan İsrail güçlerinin saldırısında  bazı filistinliler yaralandı.

Bu çatışmalar, Filistinli üniversiteli öğrencilerin  Mescidi Aksa ile  dayanışma içinde oldukları göstermek için yürüyüş yapmak isterken çıktı.

(bu arada işgal güçleri dün (24 Temmuz Pazartesi) geçen Cuma günü Kudüs’ün doğusundaki Et-Tur Mahallesi’nde işgal askerlerince şehit edilen Muhammed Ebu Ğannam’ın evine baskın düzenledi. Şehidin dayısı Halid Ebu Ğannam, Quds Press Haber Ajansı’na yaptığı açıklamada, işgal güçlerini şehidin ailesinin Et-Tur Mahallesi Yeni Cadde’de bulunan evine baskın düzenlediğini ve evde arama yaptığını, daha sonra şehidin babası Hasan Ebu Ğannam’ı gözaltına aldığını söyledi. Halid Ebu Ğannam, işgal güçlerinin ayrıca oğlu İsmail’in evine de baskın düzenlediğini ve oğlunu gözaltına alarak sorguya çekmek üzere götürdüğünü, işgal polisinin şehidin her iki yakınının da El-Meskubiyye Polis Merkezi’nde olduğu bilgisini verdiğini ifade etti.)

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.