Terörist Gruplar İsrail ve Ona Tabi Elebaşların Koordinasyonlarıyla Kunaytra’ya Kaçıyor

  • 09 Temmuz 2018
  • 1.652 kez görüntülendi.
Terörist Gruplar İsrail ve Ona Tabi Elebaşların Koordinasyonlarıyla Kunaytra’ya Kaçıyor

Suriye Ordu birliklerinin Kunayta Kentinin civarları ve güneybatı kırsalında İsrail’e tabilikleriyle bilinen Nusra Cephesi ve çatısı altındaki terör örgütlerin siper, karargah ve hareketlenmelerine karşı nitelikli operasyonlarda bulundu.

Askeri kaynak Dera il idari sınırlarının kuzeybatısına yakın düşen Kunaytra kırsalının Nebi el Sahr Bölgesine ilaveten Kunaytra Kenti yakınlarında İsrail’e tabi Nusra Cephesi ve çatısı altındaki terör örgütlerin yoğun top ateşine tutulduklarını belirtti.

Kaynak nitelikli operasyonda teröristlerin sayı, karargah ve siper açısından ciddi kayıplara uğratıldıklarına dikkat çekti.

Diğer yandan yerel kaynaklar; Suriye ordu birliklerinin Dera ve kırsalında kiralık teröristlere karşı sağladığı nitelikli başarılar ve onlarca beldeyi kurtarıp kontrollerine almaları gölgesinde çok sayıda teröristin Dera kırsalından Kunaytra kırsalında uzlaşmayı reddeden teröristlerin yanına kaçtıklarını aktardı.

Kaynaklar teröristlerin Dera kırsalından Kunaytra kırsalına geçmelerinin İsrail’in yanı sıra Kunaytra’da ona tabi terör örgütleri elebaşlarının yönlendirmeleri ve koordinasyonlarıyla gerçekleştiğinin altını çizdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.