Terörist İsrail, Hamas komutanlarına yönelik yeni terör listesini açıkladı

  • 21 Mayıs 2018
  • 1.141 kez görüntülendi.
Terörist İsrail, Hamas komutanlarına yönelik yeni terör listesini açıkladı

Kurulduğu günden beri kan ve terörden beslenen siyonist İsrail rejimi, HAMAS’ın askeri kolu İzzeddin Kassam tugayları komutanlarından bir grubun ismini açıklayarak bunların terör edilecekler arasında yer aldığını bildirdi.

İRNA’nın bildirdiğine göre siyonist rejimin bu terör listesinde HAMAS’ın en önemli komutanlarının isimleri yer almıştır. Listenin en başında İzzeddin Kassam tugaylarının genel komutanı Muhammed ed-Dayf yer alıyor. İSrail şimdiye kadar bu komutanı öldürmek için bir kaç kez terör saldırı gerçekleştirmiş ancak başarılı olamamıştır. 2014 yılında gerçekleşen en son terör saldırısında HAMAS komutanı Muhammed ed-Dayf’ın kızı ve eşi şehid düşmüşlerdi.

İsrail’in terör listesinde yer alan ikinci isim ise Kassam tugayları komutan yardımcısı Mervan İsa yer alıyor. Bu listede üçüncü isim ise, Massam tugaylarının Gazze şeridi kuzey bölgesi sorumlusu Ahmed el-Gandur yer alıyor.

Bu listede HAMAS’ın diğer bazı önemli isim ve komutanları dikkat çekiyor. Siyonist rejim iç güvenlik bakanı Gilad Aradan bundan bir süre önce HAMAS liderlerine yönelik terör eylemleri gerçekleşeceğini bildirmişti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.