Teröristler Birbirlerini Yiyorlar…

  • 14 Şubat 2015
  • 836 kez görüntülendi.
Teröristler Birbirlerini Yiyorlar…

Nusra Cephesinin İdlib iline tabi Salkin Bölgesindeki komutanı ‘Ebu Hasan Cephe’ kod adlı terör elebaşı öldürüldü.

Tekfirci terör çetelere ait sosyal paylaşım sayfaları; ‘Ebu Hasan’ kod adıyla bilinen terör çetesi elebaşının cesedinin, İdlib kırsalının Muarrat Mısrin Kasabasında kafası koparılmış olarak bulunduğunu belirtti.

Haberlerde ‘Savaik el Rahman (Rahman Yıldırımları) Tümeni’ adıyla bilinen terör çetelerinin ‘Ebu Hasan’ı kaçırma ve onu öldürme eylemini üstlendikleri bildirildi. Söz konusu terör çeteleri Nusra Cephesinin İdlib kırsalının muhtelif bölgelerinde kendi mevkilerine bulundukları saldırılara bir karşılık olarak Nusra Cephesinin  komutanını kaçırıp öldürdüklerini öne sürdü.

Diğer yandan terör sayfaları Nusra Cephesinin yine İdlib kırsalı Kefar Nübbul Beldesinde ‘Sukur Nübbül (Nübbul Şahinleri) Taburu’nun komutanını beraberinde bulunan birçok teröristle birlikte kaçırdıklarını, karargahında bulunan silah ve mühimmata da el koyduğunu ifade etmişlerdi.

Bu arada İdlib kırsalının muhtelif bölgelerinde bulunan ve Türkiye’deki rejimden her türlü desteği alan terör çeteleri Suriye ordu birliklerinin darbeleri altında ağır kayıplar vermeleriyle karşılıklı olarak suçlamalarda bulunup, kendi aralarında kaçırma, suikast ve çatışma eylemlerine tanık oluyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.