Teröristler Suriye’de Araç ve Yuvalarıyla Etkisiz Hale Getiriliyor…

  • 06 Mart 2015
  • 808 kez görüntülendi.
Teröristler Suriye’de Araç ve Yuvalarıyla Etkisiz Hale Getiriliyor…

Suriye’nin muhtelif bölgelerinde çokuluslu terör gruplarına karşı operasyonlarını başarıyla sürdüren vatan koruyucuları ordu birlikleri çok sayıda yuva ve araçlarını tahrip ederken aralarında yabancı ve çete elebaşlarının bulunduğu onlarca teröristi etkisiz hale getirdi.

İdlib Kırsalında Terör Örgütlerine Karşı Operasyonlar Devam Ediyor

Askeri kaynak; ordu birliklerinin İdlib kırsalı Han Şeyhun, Kare el Gazel, el Hute, Mecas ve el Şuviyha bölgelerinde Nusra Cephesi, İslam Cephesi ve Ahrar el Şam İslam Hareketi adı terör çetelerin yuva ve toplanma yerlerini hedef aldıklarını ifade etti.

Kaynak, ordu birliklerinin operasyonlarında çok sayıda teröristi ölü ve yaralı düşürüp araçları, silahları ve mühimmatlarını imha ettiklerini söyledi.

Askeri kaynak ordu birliklerinin İdlib kırsalı el Mirane, Katron, Ayn Martin, Tel Selmo, Ebu Zuhur ve Cebel el Ğerbi bölgelerinde teröristlerin yuva ve kümelenme yerlerini hedef alarak çok sayıda teröristi ölü ve yaralı düşürdüklerini belirtti.

Lazkiye Kırsalında Çok Sayıda Terörist Ölü ve Yaralı Düşürüldü

Ordu birliklerinin Lazkiye kırsalının Dovrin ve Kensebba köylerinde teröristlerin toplanma yerlerini hedef aldıklarını aktaran kaynak; onlarca teröristi ölü ve yaralı düşürdüklerini ekledi.

Hama Kırsalında Ağır Makineli Silahlarla Donatılmış İki Araç İmha Edildi

Ordu birlikleri Hama kırsalının kuzeyi Kefar Zeyta Bölgesinde teröristlerin kullandıkları ağır makineli silahlarla donatılmış 2 aracı imha etti.

Ordu birliklerinin Hama kırsalının Latamina ve el Sayyad bölgelerinde onlarca teröristi öldürdüklerini aktaran kaynak; teröristlere ait bir havan topu ve birçok aracı taşıdıkları terörist ve cephaneyle birlikte imha ettiklerini ekledi.

Dera ve Kırsalında Teröristlerin Toplanma yerleri Hedef Alındı

Öte yandan ordu birlikleri Dera Beled’in el Menşiye Semtine ilaveten Dera kırsalı Tel el Hara, Şeyh Miskin civarı, Tıyha, Kefar Nasij, Zamreyn, Hrak, Tel Anter ve Tel el Mal bölgelerinde teröristlerin toplanma yerleri ve mevkilerini hedef alarak çok sayıda teröristi ölü ve yaralı düşürüp silah ve mühimmatlarını da imha etti.

Kaynak operasyonlarda aralarında saha komutanları çete elebaşlarının bulunduğu çok sayıda teröristin etkisizleştirildiğini ve birçok aracın da imha edildiğini ifade etti.

Kunaytra Kırsalında Onlarca Terörist Öldürüldü

Askeri kaynak; ordu birliklerinin Kunaytra kırsalı Meshara ve Trunca‏ bölgelerinde teröristlerin saflarında çok sayıda teröristi ölü ve yaralı düşürdüklerini belirtti.

Homs Kırsalında Yuva ve Kümelenme Yerleri Muhtevalarıyla İmha Edildi

Bu arada ordu birlikleri Homs kırsalı Kuzey Mşeyrfe, Um Cami ve Um Şerşuh köylerinde teröristlere tabi yuva ve kümelenme yerlerini hedef almalarıyla çok sayıda teröristi ölü ve yaralı düşürdü.

Kaynak; ordu birliklerinin Resten’in doğusu Beyit el Menfa Bölgesinde ağır silahla donatılmış bir aracı taşıdığı teröristlerle birlikte imha ettiklerine dikkat çekti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.