Tuğamiral Ali Fedevi: Amerika’nın İran aleyhinde en küçük girişimine İran sessiz kalmayacak

  • 04 Ağustos 2015
  • 814 kez görüntülendi.
Tuğamiral Ali Fedevi: Amerika’nın İran aleyhinde en küçük girişimine İran sessiz kalmayacak

İslami İran devrim muhafızları ordusu deniz kuvvetleri komutanı tuğamiral Ali Fedevi, Amerika’nın İran aleyhinde en küçük girişimine karşı İran’ın sessiz kalmayacağını ve kararlılıkla gerekli cevabı vereceğini söyledi.

Fedevi, İran’ın kuzeyinde yer alan Seyyidüş Şüheda Komando Eğitimi Merkezi’nde yaptığı konuşmada, Amerika’nın uzun yıllardır İran’la ilgili askeri seçeneğinin masa üstünde olduğuna dair açıklamalarda bulunduğunu hatırlatırken, Amerika’nın İran İslam Cumhuriyeti’yle karşı karşıya gelecek güçte olmadığını söyledi.

Fars haber ajansına göre, Tuğamiral Ali Fedevi, müstekbirin temkine hazır olmadığını zira müstekbirin huyunun zorbalık olduğunu ve büyük şeytanın İran İslam inkılabının gücünü çok iyi bildiğini ama buna rağmen İran’la ilgili seçeneğin masa üstünde olduğunu gündeme getirdiğini söyledi.

Fedevi, Amerika’nın İran’la ilgili bu gibi açıklamalarının Batı medyası için sürekli gündeme getirilmesinin de maskaralık olduğunu zira Amerika’nın sürekli olarak yapamayacağı şeyleri gündemde tuttuğunu söyledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.