Tuğamiral Fedevi: Amerika denizde kendisi için üç tehdit algılıyor: Devrim Muhafızları’na ait hızlı gemiler, mayınlar ve füzeler.

  • 27 Ağustos 2015
  • 791 kez görüntülendi.
Tuğamiral Fedevi: Amerika denizde kendisi için üç tehdit algılıyor: Devrim Muhafızları’na ait hızlı gemiler, mayınlar ve füzeler.

İran İslam Cumhuriyeti Devrim Muhafızları Ordusu Deniz Kuvvetleri Komutanı Tuğamiral Fedevi, Amerika’nın Devrim Muhafızları’nın hızlı teknelerini etkisizleştirmek için yaptığı askeri tatbikata ilişkin “Amerika eskiden böyle yapıyor. Amerika denizde kendisi için üç tehdit algılıyor: Devrim Muhafızları’na ait hızlı gemiler, mayınlar ve füzeler. Dolayısıyla Amerika bütün gücünü ve askeri tatbikatlarını bu tehditlere yönelik düzenliyor” diye konuştu.

Devrim Muhafızları Ordusu Deniz Kuvvetleri Komutanı Tuğamiral Fedevi “Ancak Amerika bir sonuca varmayacak, çünkü onların çalışmaları karşısında biz de kendi faaliyetlerimizi ve eylemlerimizi sürdürüyoruz” diye vurguladı.

Tuğamiral Fedevi ayrıca “5. Kalkınma Planı’nın sonuna kadar 80 NAT şamandırasını uygulamaya geçeceğiz ve 110 NAT şamandırası konusu ise başka bir konudur. Bizim 110 Nat şamandıralarımız da bulunuyor” diye ekledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.